Wednesday, December 26, 2012

Waterpark i-city

<!--[if !mso]> <![endif] -->
Ptt la hawa ckp bln 1 ni cuti pjg,
Cuti 24/01 tu maulidur rasul, kamis, 27/01 thaipusam, ahad. Forward ke senin, 28/01.
Pjg sungguh.




From: Siti Hawa
Sent: Wednesday, December 26, 2012 11:13 AM
To: S Shidah
Subject: RE: WATERPARK I-CITY

Haha..kena pikir panjang ah..benda FOC mesti ramai serbu..huhu.



From: S Shidah
Sent: Wednesday, December 26, 2012 10:31 AM
To: Siti; Siti Hawa; Norita
Subject: WATERPARK I-CITY

FYI

Mulai 29 – 31/12/12, waterpark ni msk mandi FOC.

Nk PK pjg lg ke?



Regards,
Shidah
Account Department



Nampak email kat atas tu? hah..amacam ada berani..hehe
semalam sempena krismas aku dengan ofismate kuar window shopping dekat PKNS shah alam tu..
Musim hujan pun ramai aje yang berendam kat wetworld shah alam tu ek..sesak sungguh nak cari parking pun susah..tp semalam xhujan pulak just teduh aje cuaca
Niat dihati nak cari baju untuk wedding mybff tahun depan tp lastly merepek beli benda lain..tu lah masalah aku ni, 2 yang malas nak g window shopping tu, tersasar dari akta garis panduan shopping 2012. okey,melalut aje,tu akta sdn bhd. xpelah nanti free aku wusya je online store..senang!




From: S Shidah
Sent: Wednesday, December 26, 2012 12:06 PM
To: Siti Hawa
Subject: RE: WATERPARK I-CITY

Ye.
Tpt br bukak tu.
Harga biasa $50.

Waterpark plg mahai tu,
Waterpark shah alam yg lama tu $20 ja.
Sunway lagoon dry park & waterpark pn br $65.






Nampal lagi email atas tu? menurut info dari orang kuat berjalan ni waterpark i-city tu bawu punya..bawu siap renovate that why la free..kot!!!hehe..memandai aje aku ni..apa tunggu lagi cepat plan g sana bawk anak2 bercuti ke sana..free wei..hehe

Tak payah lah cari gambar..aku xsnap gambar pun..just nak citer aje perkara FOC tu..maklum lah aku dah kembali ke old school.pakai tepon cikai aje since tepon canggih aku jatuh laut terengganu ..uwaa..kenangan yang mengerikan..huhu..tunggulah rezeki aku mencurah dalam bisness kolagen tu bawu aku beli canggih punya..sasaran Sony xperia..dapat free pun bagus gak ni..!!

Tapi aku nak tayang gak pix dari google ni..

menarik tak kowang???

jangan lupa klik nuffnang nak beli tepon hehe




-->

3 comments:

  1. FOC?? konfem selak org baru nampak air.. adehaiii.. x syok gak nak mandi bila org dah ramai sgt.. tunggu byk duit lah.. masuk berbayar jer lah~ hehehee

    ReplyDelete
  2. TQ follow akak.. yang penting singgah selalu ekkk :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...