Friday, February 10, 2017

Pau Ayam viral Dan dimsum


Merasa lah pau Ayam yg viral bebaru nih. Aku tak Pasti lah korang familiar tak dgn pau Ayam nih. Kalo pau cendawan tu dah biasa lah kan. Pau cendawan memang aku dah merasa dah masa Kursus Kawen kat jitra tahun Lepas. Sedap...Menjilat jari siot hehe 😘


Kalo Nak compare pau aym nih dengan pau cendawan...Aku lagi Suka pau cendawan. 

Maybe tak Kena dengan taste aku ataw pun tempat lain lagi sedap pau aym dia. Hehe

1st time aku rasa...So biasa ja xbest sngat pun. Mcm aku tulis tadi maybe tempat lain sedap...Kat akak Jual dimsum nih kureng sedap kan.

Agak Menarik kan pau Ayam nih.. Process Nak buat pau Ayam nih rumit sikit taw...Sebab dia Kena bentukkan satu2...Kepak dia tu Kena bentukkan Cantik Bawu nampak mcm aym panggang kan .. Boleh tengok lah gambar ats tu, akak tu bentuk tak bape Nak perfect hehehe 

But still Comel 😄

Okey...Dimsum nih plak memang aku teringin since tahun Lepas lagi. So far so good...Sedap pada aku yg 1st time merasa Dimsum nih... Hikhikhik 


Harga utk pau Ayam nih 3 RM 10. Kalo beli 1 dia Kira RM 3.50

Kalo tak Nak craving mcm aku , mohon Cari hehehehe 

Bye




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...