Saturday, October 8, 2016

Warehouse Sales (Clearance stock) di Glemarie Shah Alam 08&09 Oct 2016


Hello you all...meh aku nak update laju-laju pasal warehouse sales ni. Laju-laju bkn apa, wisau jugak tak sempat nak update. Aku kan buzy kalah najib. Kihkih

Wokey....ini betul-betul entry copy paste hahaha.


Today and tomorrow ada warehouse sales Kat glenmarie. Kali nih memang tak ada kirim2 lagi mcm bln April lepas. Kali nih pegi beli sendiri yeh...ioll tak larat nak handle lagi...hehe

Pelbagai barangan yg murah dan mampu milik korang boleh dpt kat sini. Most barang adalah murah dan berpatutan. 

Antaranya...skincare, hair care, body care, cosmetic, healthy food, brg baby jenama pureen, brg2 basuhan, panggil pe ek...mcm sabun basuh Baju semua tu.





So Pada yg nak shopping boleh  datang di warehouse sales kami pada 08 & 09 Oct 2016 di alamat dibawah;

No.12A, Jln Perunding U1/17,
Glenmarie Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor.

Date: 08 & 09 Oct 2016 (sat & sun)
Time: 9.30 am - 5.30 pm


Detail lagi boleh refer sini - tempat


Jumpa korang Kat Sana yah ^__^



Monday, October 3, 2016

Raya Aidiladha bersama keluarga di kampung

Mood tengah mencari mood!!
Rasa mcm nak copy paste ja entry raya haji Tahun lepas, gambar ja lain. Hahaha

Raya haji Tahun nih tak ada kelainan pun dengan raya Puasa hari tu ...sebab apa taw? Sebab Baju tak salin....Baju raya yg sama ! Uihhh....sedih tuuuu... actually Baju tak dan siap...rasa nak hempuk ja tailor tu ngan Kotak tisu tapi fikir balik xsampai hati sebab akak aku sendiri...hahaha

Aku tak kisah sangat pun pasai Baju yg tak siap tu sebab aku dah biasa pakai Baju raya yg berulang....kalo tak pakai Baju yg berulang tu bkn aku lah...mungkin saka !! Kakakaka :D


Nih aktiviti petang sebelum raya. Kasi kambing mkn petang. Tebas sikit daun Sinai kasi kambing. Daun Sinai nih fv kambing sejak azali k. Kdg kambing sanggup panjat pokok Sinai nih. uiihh... tak takut mati ka? Aku pun tak tau kenapa. Maybe banyak khasiat.

Kambing2 nih bkn utk bkn utk korban yeh...kata Ayh simpan utk majlis kahwin aku nanti...warghhhh...terharu cheq ...harapan seorang Ayh utk anak perempuan nya. T__T

"Sedar lah wahai lelaki, perempuan yg kau sakiti ini adalah Ank perempuan yg mati-matian dibahagiakan oleh ayahnya"


Cupcake utk ayah...uiih tewus buat cupcakes...tapi Ayh xmkn pun so surve utk tetamu pulak... kahkahkah 

Aku up status cupcake nih kat ig. Semua mcm wah...simpan sikit nak sikit... tapi raya xdtg2 pun hehe...rare sngat ke Cupcake di hari raya haji? Hah?...rare sangat ke?

maaf yeh 30 yg terawal sahaja 
^___^


Anak dara sunti nih pakai shawl collection aku...ct cheery lah kononnya .


Budak2 pun suka pakai taw sebab kain material lembut jenis tak panas. Pagi sampai ke petang taw diowg steady ngan shawl nih. Korang boleh follow ig aku utk review atau utk order yeh @ctcheery


Terdapat dalam pelbagai corak!

Mak Dara ngan Ank dara pun suka pakai
Hehe ^_^

Dah follow ig aku tadi? 

Pastu korang layan gambar jer lah ek..




Lepas raya Kat umah semua selesai..kitorang keluar beraya pulak. Tinggai Mak ayah Kat umah jab layan kenkawan diowg...pastu petang sikit Bawu jd driver diowg bwk g beraya. 


Datang raya umah si kenit aqila nih. Dinding umah akak aku penuh ngan hasil seni dia. Yg nih memang betul2 rare...Tak dak juai punya Baq ang hehe


Wefie depan umah mertua akak aku. Pun boleh...hehe



Nih hari ke dua tak silap aku. Pegi kenduri tokcikmeh ...Ank tokcikmeh yg kahwin..harap maklum hehehe 

Qaisara buat malu masa Kat meja mkn nih. Dia ckp nak nasi...aku amik nasi letak kuah letak aym...tapi aym berempah tu tinggal serdak-serdak ja. Pastu dia boleh ckp "apa? Serdak aym ja? Mai kenduri jauh mkn serdak aym ja" dgn buat reaksi kiah propa...kuat plak tu dia ckp...ang nih qaisara wat malu muka tokwan ang ja kan. Tapi tokwan ngan tok leh bantai gelak...eh?

Aku pulak yg rasa nak sorok muka bawak meja. Qaisara nih memang petah bercakap. Padanlah Ayah and abg dia panggil dia Mak nenek. 

Hahaha..dimaknenekkan ja bdk kecik nih


Ini gambar tokcikmeh ngan ayah. Yang Baju merah tu. Saja snap gambar kabur. Kang dia glamour melebihi aku pulak...mana aci!!!!😂

Tokcikmeh nih sebenarnya sepupu Mak aku. Tapi tak taw lah napa pangkat tok..agknya dah terbiasa panggil tokcik.

Tokcikmeh nih yg sibok tanya soalan cliche bila nak kenduri ni? Bila nak sembelih kambing nih? Bila nk mkn besaq nih?

"Eh...nak sembelih..sembelih ja lah..nak mkn besaq ..mkn ja lah. Tak dak sapa halang pun aih...bossy!!!" Dalam hati ja lah walaupun hahaha T__T

Tapi........
Bibir tetap mengukir senyuman yg paling manis di alam semester... Brad Pitt nampak confirm jatuh hati. Pastu aku buat kenduri 3 hari 3 malam jamu kambing golek kahkahkah  puas hati...sibok sngat nak aku kahwin kan...?


Memperkenalkan Aziz Bin jusoh, my imam. Hencem kan imam aku? Mcm Jonny dap pun ada hikhikhik 


Okey last but not least ...lembu panggang, kambing panggang dan rusa panggang...3 in 1 mcm nak terbelah pewut...hi huhu


Nih menu malam terakhir before balik ke KL. Adik aku owang paling puas mkn kambing...mana tak nya dia yg pulun bakar. Agaknya kambing nih memang favorite lelaki berjanggut kambing kn??
Hahaha ....(sempat g kutuk)


Tata...tuti...tutu!😂



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...