Saturday, October 8, 2016

Warehouse Sales (Clearance stock) di Glemarie Shah Alam 08&09 Oct 2016


Hello you all...meh aku nak update laju-laju pasal warehouse sales ni. Laju-laju bkn apa, wisau jugak tak sempat nak update. Aku kan buzy kalah najib. Kihkih

Wokey....ini betul-betul entry copy paste hahaha.


Today and tomorrow ada warehouse sales Kat glenmarie. Kali nih memang tak ada kirim2 lagi mcm bln April lepas. Kali nih pegi beli sendiri yeh...ioll tak larat nak handle lagi...hehe

Pelbagai barangan yg murah dan mampu milik korang boleh dpt kat sini. Most barang adalah murah dan berpatutan. 

Antaranya...skincare, hair care, body care, cosmetic, healthy food, brg baby jenama pureen, brg2 basuhan, panggil pe ek...mcm sabun basuh Baju semua tu.





So Pada yg nak shopping boleh  datang di warehouse sales kami pada 08 & 09 Oct 2016 di alamat dibawah;

No.12A, Jln Perunding U1/17,
Glenmarie Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor.

Date: 08 & 09 Oct 2016 (sat & sun)
Time: 9.30 am - 5.30 pm


Detail lagi boleh refer sini - tempat


Jumpa korang Kat Sana yah ^__^



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...