Friday, November 22, 2013

15% Discount for My Reader - Tudung2u

Salam petang kepada para pembaca yang budiman dan hartawan *tiba-tiba
 (-_-)
Ada makna la tu..ada makna tu!!

Memang pun, klu uools nak tahu iools nak share something dengan uools. Sharing is caring what!!!
So, cheery caring apa yang uools, ibu uools, adik uoola,kakak uools and awekss uools pakai di atas kepala. Macam iools jugak caring dengan dengan apa yang iools pakai sebab iools pentingkan 
kecantikkan dan keselesaan. 

Wokey, xpayah nak iools and uools sangat sebab geli jer tekak dey…

Kowang kena believe me when I said love uools….wekkk!!! *geli lagi (T____T)

Sayang lah, sebab cheery dengan penuh penyayangnya nak bagi diskaun 15% kepada 
pembaca blog cheery ni..urmm!! :D


Diskaun 15% ni cheery dapat daripada Tudung2u. so, dengan suka hatinya cheery nak kongsi dengan pembaca cheery. xkisah lah stalker ke admirer ke killer ke..opsss!!! excuse me!!!




Tudung2u ni menawarkan pelbagai jenis kain.fesyen dan brand yang kebabomm, Lawa!! ..bukan meletop jer yeh dan kualiti yang memuaskan hati peminat fesyen tudung.

Brand yang ditawarkan tudung2u


So, yang berminat sila lah melawat ke website ini~~~~Tudung2u

Dan jangan lupa sertakan no code diskaun dibawah

AKN2013

Before tu, meh cheery nak kongsi sikit tudung yang menarik hati cheery yang dijual oleh 
TUDUNG 2U ni..Jom, tengok pix ajerr….




Murah kan?? so, cepat lah dapatkannya dengan harga discount..!!


Memandangkan cheery ni peminat tegar shawl, so tengok pix shawl jer lah yeh..ngeh ngeh :D

nak tengok pilihan yang lain pergi sini cepat~http://www.tudung2u.com.my/

...Baucer ini sah sehingga 30 November 2013..wokey?

Thursday, November 21, 2013

AL-Kisah Burger Big Size

Rasa macam nak tukar keje lah. Ada tak sesiapa yang boleh offer iool keje??
Rasa macam dah tak tertahan sangat dengan masalah ditempat keje. Lepas satu,satu masalah timbul.
Belum selesai satu masalah, satu masalah lain pulak yang timbul.
Harapkan sesuatu tu boleh settlekan masalah sedia ada, tapi tambah masalah rupanya.
So, what to say?? Sesiapa yang sudi nak share kerja kosong dengan cheery leh email cheery kat ctcheery87@gmail.com
Wokey..tq very much

Meh, aku nak citer. Last week iool and ofismate reramai celebrate besday my ofismate gak lah kat burger big size kat shah alam. Rasa macam best giler sebab tu first time kot aku makan burger big size. Yang pergi tu kita-kita jer…jom layan gambar…motif ???...nak buat korang terliur jer..hikhikhik :D


Dia punya daging memang fresh dan mengenyangkan perut comel ku ini

Kek sponser by ofismate...sedap dan ringan jer..masuk perut pun smoothly jer

Faan jadi penghibur majlis ..mau taw ak...




Terbongkang selepas kekenyangan..huh



kowang rasa menderita tak tengok burger ni??ngeh ngeh (T___T)


Dia punya service very bad la. Pelayan dia kerek giler… iool mintak burger extra tu bungkus kan, iool yang kena angkat sendiri bawak g kaunter taw uools. Klu staff dia buzy sngat tengah buat burger ke tengah bakar burger ke no wonder la xsempat nk buat semua tu kan. Masalahnya tiga owang tengah dok termenung kat kaunter aje. Teruk giler lah!!!! Xsuka…xsuka..xsuka

Pas tu kan, before pergi besday girl siap order by mesej lagi taw. 3 bijik burger big size. Mesej diowang reply "ok" tapi sampai tu xbuat lagi pun. Tetap kena tunggu…sedih toi aku. Bila business makin maju macam ni pulak cara diowang handle customer yeh??? Ni la owang melayu berbusiness..xpaham betoi aku…customer services kena jaga bang long oihh..bawu lah terus maju dan success. Ni tak, bawu maju sikit jer, prestasi keje dah breakdown…macam mana?? Memang xsemua macam tu tapi mostly macam tu lah.

Dah lah, cakap banyak pun xguna t xpasal kena samun *tiba-tiba…tapi siyes burger dia memang puas hati dan buat aku besar hati sebesar size burger dia tu…siap balik umah terbongkang macam ular sawa kenyang 2 ekor kambing.tapi mahal ah...bahahahahaha!!!!!!!!!!!!! *complain serah kat aku

Bye...

Tuesday, November 19, 2013

Amukan di Villa Nabila

Selamat petang dan salam sejahtera salam satu Malaysia!
Kini, Malaysia digemparkan dengan amukan hantu Nabila iaitu yang bersangkut paut dengan villa Nabila yang terletak di bayan bay…eh..eh..bukan..bukan …yang terletak di Danga bay Johor Bahru.

Amukan ini mengemparkan seluruh penduduk Malaysia apabila hantu Nabila telah menyorok seorang daripada 30 remaja yang tidak segan silu mengziarahinya di villa. Amukan ini dipercayai atas motif malu dengan kehadiran bergitu ramai remaja itu ke villanya. Dan kemungkinan juga atas motif suka dengan salah seorang remaja itu (remaja yang dia sorok tu la). Dengan itu, masyarakat merayu kepada Nabila supaya memulangkan semula remaja yang disorok itu. Sekian berita untuk petang ini.

*Woi..klakar sangat la tu? Hantu pun tahu malu ke?

Wokey, sorry, memain jer..relex arh jangan suka sangat marah2x, sensitif2x, sentap2x…nanti cepat tua..xmao…xmao…aku nak ceriakan kowang jer yang tengah stress sal kejadian remaja hilang kat villa Nabila tu. 

Sampai sekarang dah jumpa belum ek??
yg aku taw dari blog cik arnab, budak tu dah jumpa.upanya sorok kat umah kawan dia
*ceh,bukan nabila yang sorok la!!!!!! cian Nabila xpasal-pasal kena tuduh..huh!

Aku tahu pun masa baca tajuk utama metro pagi td..baca tajuk dia, and then isi kandungan mintak abang despest tolong bacakan…bagus tak iOOL? tu bawu dikatakan wanita bekerja..newpaper pun owang bacakan. (T____T)*Nangis sangat

Sebenarnya aku dah penah terbaca pasal citer seram villa Nabila ni.. banyak versi sebenarnya..tapi dalam banyak-banyak citer yang aku dengar, aku macam leh accept satu cerita iaitu yang diceritakan oleh anak jati johor sendiri dan didengar oleh telinga si comey ni sendiri (aku la,buat heran leh) (-___-)

Ceritanya si jati ank johor macam ni, sebenarnya asalnya villa Nabila tu kepunyaan satu family berbangsa English, owang puteh lah yg namanya cristine. Asal banglO tu nama cristine Palace. Jual villa tu pada family Nabila. Family Nabila ni ada krisis sampai berbunuh. Hah, tu lah citernya. Sejauh mana ketepatannya pegi  la villa tu investigate sendiri (kalo berani) hahahaha….


Jom, tengok gambar villa Nabila tu…scary weii!!!! Xsanggup iool uool..(T_____T)









P/S: semua pix aku cilok kat blog cik arnab..dan pak google.
Nabila tu rasanya comey mcm aku gak masa muda dulu..*erkkk???

Sunday, November 17, 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Hye uooll..tadi bukak blog business kononya nak update new item la for sales, 
skali jumpa entry mak dara yang xhabis2x meroyan jer terus aku pun berjangkit meroyan..
wahahaha...*meroyan betoi bawu padan muka aku..

so aku nak join segment ni jugak sebab aku rasa, aku ni ni "macam cantik jer, macam comey jer.."
yelah,twin sari yanti, mana xcomey????*tetiba

Meh tempek header mak dara yg "macam cantik jer,mcm comey jer?"*wakahkahkah

Dan ini pulak gambar masa kecik aku yang 'macam cantik jer, macam comey jer' *kembang idung (- ..-)

Wokey, i admit, iool nipu uooll, ni pix anak sedara iooll yang memang 

"mcm cantik jer,macam comey jer" ( -____-)


P/S: ayat tu jer ko reti menyembut yeh..mentang2x entry tajuk tu


Friday, November 15, 2013

CPUV For 2nd Time.

Hi, selamat pagi ibu-ibu,bapak-bapak!!!  [Read smbil menyanyi]

situation kat office xbegitu tenang, cacar merba dan kelang kabut sana sini
Pas tu tumbuh lak jerawat gedik kat pipi*tiba-tiba

Tetapi itu semua sedikit pun tidak menganggu ke’happy’an yang melandan aku dipagi hari yang indah ini… perghh..klu dah mood baik punya, hujan ribut pon leh assume hari yang indah kan? See, betapa kuatnya mood mempengaruhi potensi dan performance keje..nampak tak Nampak tak???

Sebab tu lah award dan appreciation tu penting dalam sesuatu kerjaya. Jangan nak menipu aku klu kowang ckp kerja iklas untuk company, xharapkan apa-apa..puiihh!! meh aku nak bagi siku karat…
‘cakap boleh arh,bikin susah’…

Stop it!! Aku bukan nak citer pasal kowang yang xkisah soal gaji dan iklas bekerja untuk company..
Tapi aku nak citer pasal award yang aku dapat as a blogger yang xberapa nak tegar ni..ikut mood jugak tuuuuuhhh!!!! Award ??? bunyi macam kebaboommm…meletup jerk an?..

Aku nak citer, skrang ni CPUV a.k.a BE tengah bergoyang inul kat belog aku ni…ni kali kedua aku dapat
benda alah ni..*eleh,bawu 2nd time dah kecoh.

syukur alhamdllah ..tima kasih nuff !! eceh..poyo lak


Apa lagi, tengok saja napa..rajin lah klik-klik..kowang kan sayang aku..kan kan?? * J



Klik plssss!!!!!!!!! Sayang kowang banyak-banyak!!!

Thursday, November 14, 2013

Rahsia Cepat naik pangkat

Sudah semestinya sesiapa yang bekerjaya punya matlamat hidup sendiri kan? Iyer dok??
Jangan katakana uolls yang bekerja aje, yang tidak bekerja pun punya matlamat sendiri umpama si tikus bermatlamat dapatkan cheese di atas dulang pembakar..*apa kena mengena ni?

Wokeylah,memandangkan aku ni pun bukan dr muhaya atau syed muzaffa yang tidur berbantalkan bulan dan bintang, meh aku straight to the point. Pointnya adalah nak share tips dengan kowang ajepun…
hihi [poyo, smpai kuar segala bulan dan bintang ko yeh]


Pertama kalinya, kena ada matlamat. Aku peduli apa kowang kerja dalam bidang apa pun, jualan minyak urut, service body ke, cari gali gold ke, tanam tebu dipinggir bibir ke, apa-apa jelah janji kowang ada sasaran matlamat dalam kerjaya kowang. Sasaran ini penting gak sebab akan jadi pendorong atau motivator  untuk kowang  lebih tekun dan focus. (- .. -) *kembang kempis ..kembang kempis.


Kedua kalinya, rancang kerja dan laksanakan kerja. Point ni aku titikberatkan sebab klu kowang cekap dan berinisiatif ,kowang perlu bijak dan tahu kerja yang lebih penting dan yang mana perlu dibuat dahulu.

Point yang ketiga, jangan buat kerja last minute. Walaupun ini adalah fv aku, aku tak galakkan kowang berperangai macam ni sebab nanti jadi macam aku kelang kabut macam lipas kudong kena racun tikus. Dah lah kudong, kena racun pulak, kan tragis tu? Bos kowang pun akan hilang keyakinan kat kowang sebab tak bijak manfaatkan masa dalam bekerja, hah gitu!!!

Berdikari. Kowang kena pandai berdiri di atas kaki sendiri, bukan pinjam tongkat moyang kowang buat stand, kononnya leh berdiri sama tinggi, duduk sama rendah ngan bos uolls. 
Opsss!!!! Point macam lari jerk kan?? (-______-)

Walaupun kowang bekerja dalam teamwork, kowang tetap kena pandai berdikari, jangan menyusahkan ahli pasukan. Klu kowang ni staff bawu no wonder lah, memang perlukan tunjuk ajar owang lama tapi klu dah berbulan keje masih nak harapkan owang lain memang mintak kaki la jawabnya…

Pandai simpan barang. Ni berkaitan dengan alat tulis kowang yang kowang guna masa bekerja. It’s normal kalau alat tulis kowang tu hilang dan kowang xtahu siapa yang amik. Tapi untuk kemudahan dan kesempurnaan kowang semasa bekerja , kowang kena pandai menyimpan. Contoh, tiru macam saya! Saya tulis nama kat pen saya. Saya tulis nama yang freak budget owang nak amik pun geli…ngeh ngeh

Jangan malu bertanya. Owang tua-tua dulu kata malu bertanya sesat jalan walaupun kowang dah tentu bijak dan tahu jalan ,kadang-kadang datang juga blur kowang tu kan. 
Tanya aje, jangan jadi bodoh sombong,nanti owang nak berkawan pun tak nak.

Seterusnya, tidak berkira kerja. Belajarlah membantu dan berkongsi dengan rakan sekerja. Jangan nak kedekut sangat kudrat dan ilmu yang kowang ada. Berkongsi lah kalian dan bantu membantu sebelum ajal menjemput…eh? Hihi…memain jer,jgn siyes sngat..lex ah beb!!!! 
Pokok kata janganlah kerek sangat klu kowang buat kerja jabatan lain, bagus untuk kowang juga sebab dah dpt satu experience baru.

Last but not least, tidak ulangi kesilapan. Manusia memang suka buat kesilapan, sengaja atau tak sengaja. Tapi bila bos dah tegur cuba admit dan jangan mengulangi kesilapan yang sama. Sekiranya kowang jenis yang memperbaiki diri dan cekap dalam bekerja, bos pun senang dan suka kerja kowang.

Kowang jangan tak tahu, tips yang aku share ni memang ada kena mengena dengan aku. Bak kata owang giler, ‘jiwa kacau’ …perghhh owang gila pun ada kata hikmah bagai.

Honestly aku sendiri tak tau macam mana nak ikhlas dalam kerja sebab tiap hari kerja sakit hati jer memanjang. Bayangkan, boleh pulak si kapok pegi bercerita dekat hr manager ,aku buat kerja internal je. Kerja external semua dia yang buat …what the f*** was that?

Urmmm…dia jer yang buat kerja yeh? Sampaikan sempat lagi main games. Aku pulak goyang kaki je hari-hari sampai terkocil [read:buang air kecik] pun kena tahan sampai setengah jam bawu lah leh buang…
sib tak bocor…erkkk!!!!!!!!@#$%^&

P/S: marilah kita bersama-sama muhasabah diri untuk maju dan iklas dalam segala urusah..amin!! :-)

Saturday, November 9, 2013

BR1M 3.0 - LAGI??

Jom reramai Mohon BR1M 3.0
Tajuk macam harta nenek moyang ko jer kan? Siap ajak reramai kan?
Tapi..tapi..memang hak rakyat apa? Rakyat didahulukan pencapaian diutamankan..kan..kan?

Bila sbb pasal duit dan dan kuar ‘rakyat didahulukan’, masa kenaikan harga minyak ko havoc sana sini, siap merajuk 18 karat ngan kerajaan, kononnya xnak pakai minyak dah..eh? 
klu xpkai minyak ko nak pakai apa?
Pakai ultraman kayoh basikal g keje…pastu pegang payung color pink…so sweet!!!!, 
budget artis k-pop sat..


Wokey, berbalik kepada BR1M, part yg paling aku suka..*sbb dapat duit…[MATERIALISTIK]
Ada 3 jenis golongan yang leh dapat BR1M ni..kowang kena tahu juga golongan utama adalah yang cute mcm aku..Jgn wisau, semua ciptaan tuhan semua cute.mana ada yang xcute…sapa ckp aku xcute memang buta kayu..huh!

1)      Isi rumah yang income bulanan 3 ribu ke bawah. Akan dapat RM650
2)      Isi rumah yang income 3 ribu hingga 4 ribu pun akan dapat dalam RM450
3)      Individu bujang trang tang tang yg bekerja dan income 2 ribu kebawah , layak dpt RM300

Permohonan ni boleh dibuat secara online tapi menurut info belum bukak lagi. Mybe akan bukak pada minggu ketiga bulan nov 2013. Pada yang kurang rajin mcm aku, tunggu ajelah apply cara online tu dibuka. Aku bukan malas pun, just xrajin jer…buzy..buzy katakan. Kini permohonan dihujung jari what?*tiba-tiba



Laman download borang: tuhh,kat bawah tuhh!!:-
For uolls information, semua cekadak info aku dapat ni dari blog ni Ais kosong. Nak cari ais kosong g blog dia..blog aku xde ais, buah cheery ada lah..hihi


Wokey, bye…..i’m so happy !!!nak apply BR1M!!!

Tuesday, November 5, 2013

I'm with Stupid

Perhatian, Cerita bermula..
Cewah!!nak kowang focus sebenarnya…mcm mak nenek nak story hikayat sang puteri dengan putera charming jer kan?
Over la ko cheery!!!

Story 1

Ada satu hari tu aku keje balik malam, kawasan yang aku lalu tu mlm2x memang sunyi taw..kawasan tu dekat jer sebenarnya dengan ofis tapi pepaham lah klu dah sunyi memang menyeramkan jugak lah..
[padahai ko penakut mengaku jer lah]

Kawasan tu pun memang banyak anjing yang suka menyalak xtentu pasal umpama aku nak colik diowang lak..dah lah xhensem, comey jauh skali..rasa mcm nak langgar jer biar penyet..
perghhh kejam  siott!! :D

Masa aku tengah menyumpah anjing tu sebakul , tiba-tiba aku rasa mcm pelik bin ajaib. Terfikir aku, kenapa gelap lain mcm aje kawasan tu…memang biasa sunyi dan gelap tp xde lah gelap mcm duduk dalam gua bercahayakan kelip-kelip. ..[tiba2x teringat bau kelip-kelip yg busuk tu :p]

Jalan depan sikit jer, tiba-tiba kucing melintas,nampak lah cahaya mata kucing tu pandang aku lain mcm aje..seram xleh nak ingat,maklum lah kucing yg comey tu pandang2x kita..…Ohhh Nooo!!!!! Rupa-rupanya aku xpasang lampu kete..wakahkahkahkah…

Masa tu,aku pulak rasa mcm nak menyumpah diri sendiri berbakul-bakul ..urmmm (-________-)

Story 2

Malam tu aku overtime, balik lewat sikit jer dalam kul 9 cm tu..agk rushing lah aku drive sebab nak cepat smpai umah..xsabar nak jumpa  tokku, windu..eceh!!

Ni la tokku..ngen..ngeh

Kan aku citer kawasan aku lalu nak balik umah yg dekat ngan ofis aku tu gelap dan sunyi biasanya..kan? aku pun confident giler wak laju lapp mcm ratu rempit bawu menang Oscar..[apakah?]

Tiba-tiba lepas sikit selekoh tu ada sekumpulan remaja lepak kat situ, siyes xnampak. Dah lah xde apa-apa cahaya yang boleh menampakkan ada object kat situ..nyaris aku langgar diowang tapi tindakan reflect aku pusing stereng mcm mana tah…terlepas dari langgar diowang..klu tak padan muka diowang masuk ICU..BLUWEKKKK :p

Tak taw lah sapa yang bangang kali ni..aku ke yg xreti drive ataw bebudak tu yang lepak dalam gelap??
Tapi,aku rasa macam nak nangis sebab aku fikir..nasib aku xlanggar, klu terlanggar maunya bapak diowang kejar pukul2x aku …tah2x mak bapak diowang gangster tak?? (T__________T)

Story 3

Hari tu hari minggu, aku ajak adik aku g umah sepupu aku kat banting..kebetulan aku membebel kat adik aku soh basuh baju dia yang melonggok dalam baldi masa kat umah spuppu t..lemak arh, aku nak basuh semua tu dah lah baju pakai keje dia..nak kena sental daki berbakul tu maunya pecah lemak aku dibuatnya….huh!!

Xsuka toi!! Mesin basuh xde,klu ada xkisah masuk jer dalam mesin tu skali ngan tuan badan..kasi basuh dia!!! wakahkahkahkah….[xdak sivik punya kakak]

Sampai kat satu selekoh depan ngan umah, behenti jab sebab banyak kete kan. Bagi isyarat belok kanan bagai, tekan minyak nk gerak. pas tu mcm mana tah kete leh termati kat tengah jalan. Betoi2x kat tengah jalan…kete kat sebelah kanan bapak banyak giler behenti sbb aku halang laluan diowang…

Pas tu yang aku munsykil, napa isyarat lampu leh menyala kedua-duanya..punya lah kelang kabut cari upanya aku g tekan suiz lampu emergency…klakar giler..terbahak-bahak adik aku gelakkan aku..malu pun ada..last2x, change places, ang drive!!!! xkuasa aku nak jatuh malu depan adik sendiri..huh tensyen otak jer…(T__________T) Cian aku..urmmm. Nampakknya aku kena tampal P lagi..huhu


Kadang-kadang kita rasa kita dah cukup terer dan expert dalam menghadapi sesuatu keadaan tapi sebenarnya kita masih belajar selok belok kehidupan dalam setiap aktiviti harian. Malah kesilapan itu pengajaran yang paling berguna dan berjaya mematangkan kita..

Sebab tu aku berani cakap, kita bijak melalui kebodohan!

xsetuju?? Komen la klu berani,wa nk baling selipar..hihi

XOXO :) Bye ...
Salam Maal Hijrah!

Monday, November 4, 2013

Bahagia itu Pilihan

Rasa kecik hati pulak dengan orang tu..padahai kita lebih besar dari dia..hihi
Bak kata owang tua, kecik-kecik cili api…bila tergigit rasa pedasnya nazubillah,
Rasanya minum air satu timba pun pedas tu masih terasa…



Sometime rasa cemburu ..kenapa rasa diri ni kekurangan sesuatu tapi owang lain dapat sesuatu yang mereka damba kan…

Kata owang, kebahagian itu datang dari diri kita, sejauh mana kita nak bahagia dan selama mana kita nak bahagia, it’s up to us..

Tapi, can you thinking for a while, bahagia ke kita klu jauh dari owang yg kita cinta, jauh dari family yg kita sayang, jauh dari owang yg kita dambakan dalam hidup..bahagia ke?

Klu nak bahagia,kita kena cari sumber kebahagian tu. Contoh, klu kita bahagia dengan adanya seorang suami, kita kena cari seorang suami..
Jadi klu kita tak tahu bagaimana cara nak mendapatkan suami bagaimana kita nak jumpa cara mendapatkan bahagia.



P/S: Erghhhhh….Stresss…xtahu bagaimana nak mendapatkan kebahagian kerna kita mendambakan       
       seowang yang tak mungkin akan menjadi milik kita…Ya Allah tabahkan hati ini!


Saturday, November 2, 2013

Happy Dewali 2013

Hye, Morning dear,

Happy Depavali!!!!

Mesti semua bercuti kan..? aku xcuti pun terpaksa datang keje jugak sebab kena siapkan costing yang entah apa-apa..boring betoi!!

Dari minggu lepas lagi kena chasing ngan bos..

Madam: lo mau itu singapore punya olang potong wa punya kapla ka?
Aku: Lo kenapa madam? *muka xbersalah (-,-)
Madam: lo xsiap itu costing report! singapore bos sudah tanya sama wa oo..
Aku: Wakahkahkahkah [gelak jahat]..bagus la, t madam jadi hantu cari cekek itu singapore punya olang la..
Madam: Wa cali cekek sama lu la...!!!
Aku: Eh,Apa pasal lak??*muka xpuas hati
Madam: Lu yg bikin wak kena potong kapla
Aku: !@#$%^&*???

Erkkk??? sebelum aku kena cekek,baik aku spend time sabtu ahad tuk buat benda alah yang boring tu..
Siyesly keje banyak giler lately..mana nk sempat buat costing report kalo semua keje dari A to Z aku yang kena buat...subahanallah,astfillah al-azim...dugaan apa kah ini??

chupp!!!poyo..siapkan keje dulu...

Salam dewali pada semua rakyat Malaysia dan selamat bercuti






Friday, November 1, 2013

Cinta kali kedua

Urmmm..sekali lagi dpt love atas meja..apa nak dikata.mula2x xcited ingat officemate yang kasi rupanya bila Tanya dia ckp bukan dia yang kasi..owh..my Gucci…*1st love baca syini.. Muah

Aku xde rasa apa pun just kegedikkan update blog…(-_______-)




Klu nak rasa pat pat siku lipat aku try la ckp aku over…*amik lobang idung (-..-)

Tak cukup dengan tu aku bantai kowang ngan bantai busuk aku package dengan air liur bashi yang fresh dari ladang…mowwww!!!!!! *bibir muncung (@,@)

Okey lah,sambung keje….just nak update blog jer..miss you all walaupun kowang xpenah miss aku..

Bye SAYANGGGGGGGGGGGGGG
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...