Nuffnang ads

Tuesday, April 17, 2018

Review Eskinol Pimple fighting

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, Salam satu Malaysia!

Dah skema teruk! 😂

Sebelum apa-apa nak bagitau dulu, entry nih Ada Banyak giler unsur-unsur up diri sendiri yang tak mampu ditapis bahaha.

Aku perasan Sejak up entry review eskinol iced pore itu Hari, berpusu-pusu wasap aku Tanya pasal Eskinol variant tu. Hahaha korang dah kenapa? One shoot ja semua orang yg msj Tanya tu Ada masalah yang sama , pori besar! Seriously fenomena apakah ini? Korang buat lawak ke hape nih? Atau sekadar gimik utk mempersendakan hakak yang comel teruk ini? -..-

Okey ini serious, stock eskinol terjejas teruk bulan nih. Aku Tak pasti sampai bila, maybe sampai Raya. Production Tak boleh jalan maybe Ada shortage raw mate atau packaging. Aku syak jer lah walaupun hahahaha. Eh excuse me, aku dah boleh agak dah lah...aku kan keje Kat company product skincare and body care. Dah masak sangat lah, otai siottt...hari2 kot keje aku chase production siapkan order. Aku chase sampai aku pun Tak tahan, stress! Nak taw selalunya yg mengejar lagi stress dari yang dikejar...korang pernah dengar? Ke korang tak kisah pun? Hahaha....cheese berdebah burger cheese betoiiii lah!


Stock available Kat aku tinggal pimple fighting and papaya. Itu pun tak Banyak dah nih. Sukaduka dimaklumkan bahawasanya ''siapa cepat dia dapat!" "Best customer win" aku kata.


Tapi stock iced pore, mintak maaf dah habis. Tak sempat restock pun. Dah 3 minggu out of stock..


Since stock pimple fighting jer yang Ada pun, aku nak review sikit pasal variant nih. Dengan harapan variant nih pun mampu menjadi fenomena suatu Hari nanti...yahhh!!! hehehe

Pertamanya, korang kena faham fungsi dan benefits yang korang akan dapat daripada eskinol pimple fighting.

Mengeluarkan kotoran Dan sel kulit mati yang terperangkap bersama minyak dengan cara mengali hingga ke dalam pori.

Mempunyai formula antibiotics yang membantu bekerja keras untuk mematikan bakteria2 punca jerawat seawal 3 Hari. Ia juga membantu membersihkan jerawat, oil control dan memudarkan parut dimana ia mempunyai formula dermaclear yang mengandungi ekstra salicylic asid, dan tea tree. Dan juga mempunyai vitaminB3 dan chamomile ekstra untuk meredakan kemerahannnnn...

Faham?...semua variant Eskinol Ada formula antibiotics k cuma Pimple fighting dos tinggi sikit. So tak perlu tambah antibiotics pun Tak per. Jangan wisau tetap berkesan. Kuman jerawat korang tu tetap akan mati. Tak Kasi chance hidup punya.

Kulit muka kita nih Memang Tak boleh lari dari jerawat lagi-lagi perempuan Sebab facing hormone yang kucar kacir every months. Kalo Kita stress sangat pun jerawat naik Kat dahi. So kalo korang alami mcm nih basahkan kapas dengan Eskinol Pastu dap-dap Kat jerawat yg Naik 2,3 ketul tu. Jamin 3 Hari dap ja...jerawat kecut. Kalo jerawat jenis batu, dalam isi tu time's two, 6 Hari inshallah pasti kecut kihkihkih.
 Hashtag #berdasarkanpengalamanaku

Hashtag #unisex....sesuai utk semua sex , bkn yg 18xs tu yeh, jantina. Sesuai utk semua jenis gender Dan umur. Tapi Jgn g pakai Kat baby Dan kanak2 plak....celah bedah Mana baby Ada jerawat? Hahaha

Nampak biji2 Kat muka baby kang dah pikir itu jerawat....korang Nih kena pesannn , kdg2 bendul tu mengalahkan aku. Hahaha

Okey...walaupun product nih good good Tetapi dia Ada kelemahan jugak.
Variant pimple nih tekster dia kasar sikit dan agak mengeringkan kulit. So untuk yg kulit sensitive Tak sesuai yeh...boleh pakai variant papaya.

Kesimpulannya....kalo nak kulit sihat Dan cantik mcm aku Jgn was-was menggunakan eskinol phipiphiph.....philiphine! Hahaha Kang Ada yang kena kecam free jer malu.

#pastikanyangoriginalbarubeli

Boleh follow ig @ctcheery atau whatsapp 017-5433604 utk sebarang pertanyaan.


4 comments:

  1. Akak apa beza papaya dgn acne fighting punya..kesan dia kt pimple still same eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama still berkesan utk kecut jerawat Dan oil control. Yg membezakan nya adalah dosage dlm tu. Pimple fighting dosage maybe tinggi sikit sbb function dia. Dan papaya plak major function dia renew skin, glowing and younger skin. Dan sangat sesuai utk yg punya kulit sensitive.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...