Nuffnang ads

Saturday, July 11, 2020

JOM TUKAR LINK BLOG

Hai Assalamualaikum..Jom tukar blog list dengan blogger baru Kita ni. Namanya Linda. 


Klik banner untuk pergi ke link blog nya. Jom Kita tambah kenalan blogger.

Good luck and all the best!!!

Sunday, June 28, 2020

Sabun Pencuci Pakaian Mantop Keluaran Pasti Malaysia.

Hai Assalamualaikum semua rakan blogger. Maaf lately kurang aktif dengan blog. Sibuk dengan si Hero dua orang tu. Yang si kecik aktif mengalahkan si abang. Lasak Kuasa dua. Sehari tak gaduh tak sah. Dengan Ummi pun selalu ja bergaduh... bahahha. ðŸĪŠðŸĪŠ

Now aku dah faham, kenapa blogger yang ada anak kecik tetiba hilang dari radar.
Sebab menjaga anak kecik adalah sangat mencabar lagi-lagi anak jantan..lasak sukar untuk tolerate. Anak perempuan pun tak kurang lasak jgk kan?

Aku ni sebenarnya nak buat giveaway dan masa yang Sama nak renew bloglist aku yang agak usang dek sawang-sawang. Kehkehkeh. Mintak maaf taw...maksud aku bloglist aku nampaknya lama dah tak aktif dan sendu jer. So Aku ingat nak ganti dengan blogger yang masih aktif..walaupun aku sedar Aku pun sendu jugak tak update blog. Haha...Tapi akaun blogger aku masih bukak hari-hari taw dan blogwalking sedas dua tu selalu. Hehehe 😁

AKU HARAP SANGAT SUPPORT YANG KUAT DARI RAKAN BLOGGER.

Tapi sebelum aku tulis entry giveaway, Aku nak perkenalkan dahulu hadiah utama giveaway tu nanti iaitu


SABUN PENCUCI PAKAIAN MANTOP

Sabun Pencuci Pakaian Mantop ni merupakan keluaran Pasti Malaysia yeh.

Jadinya, produk ini adalah produk bumiputera Muslim. Hashtag #sokongBMF taw.


Terdapat dua formula terbaik Sabun Pencuci Pakaian Mantop dan manfaat nya boleh semak dibawah.


1) Mantop Ultra clean 5Liter

Kalau sejenis pagi basuh baju, petang baru sempat nak sidai, elok Cuba ultra clean.

👉 Formula gel utk kuasa cucian lebih bersih bersih bersih
👉 Mencuci, melembut dan anti bakterial.
👉 Tiada masalah bau hapak jika terlupa nak jemur kain anda
👉 Harga kompetitif berbanding jenama lain
👉 Wangian yg sederhana sesuai untuk mereka yang alergic pewangi
👉 Setanding dengan jenama terkenal

Bukan itu sahaja, Ultra clean nih ramai yang suka guna, jadi pilihan warga emas sebab bau dia tidak kuat, bau lembut ja. Juga sangat sesuai utk basuh baju baby dan kanak-kanak. Yang penting antibakterial yah.ðŸĨ°

Harga Retail: RM 25



2) Mantop 3 In 1 5Liter ( Ada 4 jenis Pewangi)

💙 Royal Blue (Segar ala-ala Bunga)
💛 Super Gold (Lembut ala-ala perfume)
💚 Green Apple ( Segar ,manis buah)
💗 Pink Ladies ( Lembut Romantis)

👉 Sabun paling wangi wangi wangi
👉 Mencuci , melembut dan anti bacterial
👉 Haruman paling best dan tahan
  lebih lama
👉 Harga mampu milik
👉 Setanding dengan jenama lain di   pasaran.

Harga Retail: RM 18

Sabun Pasti Mantop ni memang terbaik. Bau dia memang wangi datang dengan 4 pilihan Wangian. Walaupun baju jemur dah kering dia still wangi. Korang kena Cuba sebab apa? Sekali cuba korang mesti jatuh cinta. Dijamin korang tak akan menyesal. Harga kompetitif, tapi quality dia Setanding jenama terkenal macam dynamo, top, breeze. Kalo korang pengguna sabun jenama terkenal nih, boleh lah cuba  Sabun pasti Mantop nih pulak, dan boleh tengok persamaan dan perbezaan nya.


Serious cakap sebab aku pun memang dah jatuh cinta ..tu pasal Aku pun guna dan Jual kihkihkih.

Macam Aku anak lelaki lasak dua orang nih kan...bukan kadang-kadang, selalu sangat basuh baju pagi tu, tak sempat nak sidai.. esoknya baru teringat atau sempat sidai. Ajaib!! Tak bau hapak, tak busuk, ok!!


Tak cerita lagi toto aku gosok pakai tangan, tak kering lagi, letak dalam kete.. terlupa nak hantar dobi untuk keringkan lah, seminggu bawak ulang alik balik kampung, Masih tak berbau busuk k, Masih bau wangi Sabun ultra clean tu.

That's the reason recommended sangat Sabun ni kat semua.


Warga Penang Island Yang nak Cuba boleh wasap aku, runner cod depan tangga rumah Okey. 


Yang berminat untuk jadi agent pun wasap http://www.wasap.my/60175433604/agentmantoppenang

Like page Sabun pasti Mantop yeh siap2 yeh https://www.facebook.com/pastimantopterritory/


Kawasan lain boleh wasap HQ untuk maklumat stokis atau agent kawasan masing-masing.


Setiap belian akan disumbangkan kepada
TABUNG PEMBANGUNAN PASTI MALAYSIA

"Sabun PASTI Tetap diHati"

#SABUNPASTI
#BMF
#KitaJagaKita

Monday, June 15, 2020

Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom


Hai Assalamualaikum...as usual, muncul hari nih semata-mata nak join segment jer kihkihkih. 


Nak join mcm biasa, sila klik banner di atas.

Syarat penyertaan mudah saja:-
1. Buat 1 entry tajuk seperti di atas
2. Letak gambar 'screenshot' blog aziankhalil.com
3. Follow blog aziankhalil.com

Nak taw hadiah apa, sila terjah blogger kak Yan yeh. 

Mari-mari Kita meriahkan segment blogger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...