Sunday, November 17, 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Hye uooll..tadi bukak blog business kononya nak update new item la for sales, 
skali jumpa entry mak dara yang xhabis2x meroyan jer terus aku pun berjangkit meroyan..
wahahaha...*meroyan betoi bawu padan muka aku..

so aku nak join segment ni jugak sebab aku rasa, aku ni ni "macam cantik jer, macam comey jer.."
yelah,twin sari yanti, mana xcomey????*tetiba

Meh tempek header mak dara yg "macam cantik jer,mcm comey jer?"*wakahkahkah

Dan ini pulak gambar masa kecik aku yang 'macam cantik jer, macam comey jer' *kembang idung (- ..-)

Wokey, i admit, iool nipu uooll, ni pix anak sedara iooll yang memang 

"mcm cantik jer,macam comey jer" ( -____-)


P/S: ayat tu jer ko reti menyembut yeh..mentang2x entry tajuk tu


38 comments:

  1. Yeayyyyy terima kasih kerana jd yg pertama join segmen meroyan MAK ni ye.. Mmg comel je mmg cantik je hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh,yg pertama ke??hikhik.."macam cantik je,macam comey je" :p

      Delete
  2. hehe. memang macam cantik je macam comel je :)
    best je kan segmen MD :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. urmm..memang best ,bebas untuk meroyan hahaha

      Delete
  3. Hehehee, memang comel :)

    Good luck ye :D

    ReplyDelete
  4. gud luck!
    haha..comel je ..
    jgn mkn lolipop byk sgt nnti gg buruk ..huhu
    MG pun joined :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok gud luck for..t cheery dtg lawat ek

      Delete
  5. dari segmen yg sama

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  6. Haii. datang dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  7. Aa'aa baru perasan muka cheery macam ......... heheheeheheee iyer la iyer laa macam Sari Yanti. Good luck cheery semoga berjaya.

    Inti + Sony X2

    iskandarx.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheery is join gak hehehe:

      http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

      Delete
  8. salam perkenalan..

    datang dari segmen yang sama.. hehe..

    anyway, all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  9. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama.Hihi ❤

    http://simpledoubletriple.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  12. heheh comeinye die nak lolipop sikit hihi
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/keywords.html
    happy blogging..

    ReplyDelete
  14. shark datang dr segmen yg sama:)
    sodap coklat dia..

    http://citershark.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum...singgah sini segmen dr yg sama..nampak sedap lolipop tu....

      http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

      Delete
  15. good luck..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. Assalamulaikum, datang dari segmen yg sama. Best wishes :)
    Jom join yg nie jugak 1.http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html

    ReplyDelete
  17. Salam..saya datang dari segmen yg sama..done follow..jom follow jugak =)
    http://shapurpleungu.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  18. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  19. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  20. comelnye.. hehe

    kunjungan balas dari segmen yg sama.. follow sini jugak.. #166
    :)

    ReplyDelete
  21. ala... comelner dia... good luck yer

    ReplyDelete
  22. nk pnjm rmbt di tenet boleh... heheh dr segmen sama ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen sama . good luck ^^
    http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  24. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to & follow u =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...