Saturday, November 2, 2013

Happy Dewali 2013

Hye, Morning dear,

Happy Depavali!!!!

Mesti semua bercuti kan..? aku xcuti pun terpaksa datang keje jugak sebab kena siapkan costing yang entah apa-apa..boring betoi!!

Dari minggu lepas lagi kena chasing ngan bos..

Madam: lo mau itu singapore punya olang potong wa punya kapla ka?
Aku: Lo kenapa madam? *muka xbersalah (-,-)
Madam: lo xsiap itu costing report! singapore bos sudah tanya sama wa oo..
Aku: Wakahkahkahkah [gelak jahat]..bagus la, t madam jadi hantu cari cekek itu singapore punya olang la..
Madam: Wa cali cekek sama lu la...!!!
Aku: Eh,Apa pasal lak??*muka xpuas hati
Madam: Lu yg bikin wak kena potong kapla
Aku: !@#$%^&*???

Erkkk??? sebelum aku kena cekek,baik aku spend time sabtu ahad tuk buat benda alah yang boring tu..
Siyesly keje banyak giler lately..mana nk sempat buat costing report kalo semua keje dari A to Z aku yang kena buat...subahanallah,astfillah al-azim...dugaan apa kah ini??

chupp!!!poyo..siapkan keje dulu...

Salam dewali pada semua rakyat Malaysia dan selamat bercuti






5 comments:

  1. cayooonkkkkkkkkkk ct muchuk :)

    potong kaplaaaa........madam ko..hehe

    ReplyDelete
  2. hari deepavali uncle buat OT hihihi masyukkkk !!!

    ReplyDelete
  3. happy diwali utk mereka yg beragama hindu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...