Thursday, November 21, 2013

AL-Kisah Burger Big Size

Rasa macam nak tukar keje lah. Ada tak sesiapa yang boleh offer iool keje??
Rasa macam dah tak tertahan sangat dengan masalah ditempat keje. Lepas satu,satu masalah timbul.
Belum selesai satu masalah, satu masalah lain pulak yang timbul.
Harapkan sesuatu tu boleh settlekan masalah sedia ada, tapi tambah masalah rupanya.
So, what to say?? Sesiapa yang sudi nak share kerja kosong dengan cheery leh email cheery kat ctcheery87@gmail.com
Wokey..tq very much

Meh, aku nak citer. Last week iool and ofismate reramai celebrate besday my ofismate gak lah kat burger big size kat shah alam. Rasa macam best giler sebab tu first time kot aku makan burger big size. Yang pergi tu kita-kita jer…jom layan gambar…motif ???...nak buat korang terliur jer..hikhikhik :D


Dia punya daging memang fresh dan mengenyangkan perut comel ku ini

Kek sponser by ofismate...sedap dan ringan jer..masuk perut pun smoothly jer

Faan jadi penghibur majlis ..mau taw ak...




Terbongkang selepas kekenyangan..huh



kowang rasa menderita tak tengok burger ni??ngeh ngeh (T___T)


Dia punya service very bad la. Pelayan dia kerek giler… iool mintak burger extra tu bungkus kan, iool yang kena angkat sendiri bawak g kaunter taw uools. Klu staff dia buzy sngat tengah buat burger ke tengah bakar burger ke no wonder la xsempat nk buat semua tu kan. Masalahnya tiga owang tengah dok termenung kat kaunter aje. Teruk giler lah!!!! Xsuka…xsuka..xsuka

Pas tu kan, before pergi besday girl siap order by mesej lagi taw. 3 bijik burger big size. Mesej diowang reply "ok" tapi sampai tu xbuat lagi pun. Tetap kena tunggu…sedih toi aku. Bila business makin maju macam ni pulak cara diowang handle customer yeh??? Ni la owang melayu berbusiness..xpaham betoi aku…customer services kena jaga bang long oihh..bawu lah terus maju dan success. Ni tak, bawu maju sikit jer, prestasi keje dah breakdown…macam mana?? Memang xsemua macam tu tapi mostly macam tu lah.

Dah lah, cakap banyak pun xguna t xpasal kena samun *tiba-tiba…tapi siyes burger dia memang puas hati dan buat aku besar hati sebesar size burger dia tu…siap balik umah terbongkang macam ular sawa kenyang 2 ekor kambing.tapi mahal ah...bahahahahaha!!!!!!!!!!!!! *complain serah kat aku

Bye...

3 comments:

  1. memang menderita betol tengok beger tuh.
    menyanyi lagu keroncong plak tetiba perut sis nih.
    huhuhu.. sedapnye.

    ReplyDelete
  2. bsar tu burger tu.. tak mampu nak makan rasanya. :D

    ReplyDelete
  3. Besar gila! Mcm perlu lebih dr 4 org nk mkn satu burger tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...