Wednesday, February 11, 2015

Oh..macam ni rasanya takoyaki @ COGI Trading


Hari ni baru ada mood sikit nak mencoret.
Iyer..iyer previous entry cakap nak mengupdate laju-laju
tapi bukan tak nak tapi buzy sikit.
Buzynya sikit tapi malasnya yang banyak, acaner tu der??
Apa pun tak leh!!!  Hahaha ;D

Dah lama aku tak share resepi disini kan?
Tentu kalian semua rindu masakan aku yang ohsem, simple tapi berkualiti tu kan?
Statement mintak penerajang ke hape tu? Bahahaha -..-
Pernah dulu aku share resepi popia cheese simple yang korang try dan sangat sedap tu kan?

Hahaha…confirm nak tapak kaki dia ni!!!

Tapi sekarang aku tak koser lagi nak share resepi bagai, ini kan pulak memasak! Kahkah
Sebab, most of time sekarang aku baring kat rumah membesarkan badan aje….wohooo!!
Rasa seperti ‘ana’ berada di syurga! Kalo dah masa habis kat rumah aje maksudnya
ada banyak masa untuk memaSAK la kan???
But nehii nehi …bukan itu koser ‘ana’…koser ‘ana’ cumalah makan,tido,keje…makan,tido,keje
cer tengok urutan job scope kat situ yeh, makan,tido,keje.

So, kat situ korang dah dapat tips membesarkan badan cara mudah dan berkesan
Hahahaha ;D Hidup semakin bahagia
Sebab ‘kandungan’ aku makin hari makin membesar
Dah sama naik denga breast…bahahaha tapi apa pun tak boleh!!!
Yeh, ‘kandungan’ yang semakin tinggi turut mempengaruhi kebahagian seseorang manusia
Atauuu…lebih tepat lagi seorang yippo a.k.a badak berendam!!!      


Seorang yippo ke seekor yippo, der??
Tak kisah lah, yang korang sibok sangat Napa?
Blog aku suka hati aku lah!!!*emo* hahahah ;D


Aku dah bekerja di syarikat baru yang sangat menjaga kaki dan tangan, kakitangannya
Meaning, kakitangannya tak perlu menapak jauh jauh nak pegi lunch
Dah disediakan cafeteria yang menyajikan makanan yang mengenyangkan dan ceria
sebab tulah aku ada 'kandungan' yang ceria membesar hohoho *mata kat atas*

 So, bila dah tak perlu menapak jauh jauh ni, tenaga banyak disimpan untuk masa hadapan
Masa bila nak guna dan sampai bila nak simpan aku pun kurang pasti..
chapter tu aku tak habis baca lagi employee handbook bahahahaha ^_____^

jadi, bagaimana dengan mangkuk tingkat?
Just let them go…sambil menyanyi ‘bebaskan..bebaskan, tak mampu pertahan lagi..’

“ aku tidak perlukan kau lagi, berambus kau dari rumah aku, mangkok!!”

Aku ingat lagi, dulu aku rajin tapau dari rumah pergi keje
Lepastu waktu lunch makan sama-sama dengan ofismate
Kadang-kadang makanan tu jadi breakfast ..lepastu lunch kena kuar lagi
Kan dah membazir kudrat…hahaha dasar yippo! Makan untuk hidup ;p

Mukadimah panjang panjang ni, aku bukan nak buat karangan pasal
“resepi sedap di cafeteria ofis saya!!”


Aku nak cerita pasal 1st time aku makan bendalah ni, cucur dari jepun
Atauu…lebih dikenali sebagai Takoyaki
Kalo kat Malaysia ni owang panggil apa  ek? Cucur badak ek?
Tapi tak ada lah badak limanam ekor dalam tu hihihi =..=


Tak kisah lah apa gerangan namanya kat Malaysia ni,
Takoyaki ke teppanyaki ke, tapak kaki ke..tapi korang mesti cuba
Aku tak tahu nak nilai takoyaki dari cogi trading ni lagi sedap atau lebih sedap
Berbanding dengan kedai lain sebab, ini 1st time aku makan kot.

1st time aku rasa…ia boleh dikatakan sedap…sedapnyaaaaa!!!!!!!!!!
*sambil jerit jerit lompat lompat kijang campur dengan lompat lompat tenuk*
^__^


Owh..ni rasanya makan takoyaki!!!!
Selama ni aku ingat takoyaki tu rasa macam tapak kaki..hhahahaha



Sekarang ni makanan jepun dah fafulor di Malaysia
Dekat pasar-pasar malam pun dah dijual..pandai orang orang Malaysia ni
Menciplak no satu..hahahha opsss bukan bukan..Mencari peluang berniaga!!

Yeah..teruskan..go Malaysia go..best human win!!hikhikhik
Aku suka nengok bangsa sendiri makin maju ke depan..alhamdulillah
*statement nak elak tapak kaki* ;D






Hyper Unggul Sdn Bhd
Office: 03-8066 9082
Mobile: 012-969 8202

So, pada yang berminat untuk maju dalam business especially
Dalam business takoyaki ni boleh merujuk kepada gambar di atas
Modalnya dalan 45k..banyak jugak kan? Tapi berbaloi jugak lah
Diorang akan bantu dan monitor korang, sediakan bahan dan peralatan,tranning semua
Korang just  sediakan modal aje….berminat call no tu okey
“Aku suka nengok bangsa sendiri maju!!” :D


Kalo korang perasan ada makanan jepun nama okonomiyaki kan
hah..yang tu aku belum rasa tapi member aku penah cakap okonomiyaki tu
maksud dia panggang sesuka hati...hahahaha klakor!!!

Masa aku tengah baca memo "be your own boss!" tu kan
abang red cap tu tegur aku
"Awak, berminat ke? boleh buat duit taw!!"

Aku syak dia ni dah jadi "be your own boss" lah
kalo tak, napa dia beriya..iya promote kat aku
Tapi kan der, muka aku ni muka ada masa depan jadi boss ke?
wahahahaha....-..- amik lobang idung

"Abang red cap, nak sembang besaq dak noh...
tapi saya ni biasanya job yang cari saya, 
saya tak pernah cari job...yelah saya ni kan retis sangat"
*tangan kat bahu mata tengok kening*

Tapi jawab kat dalam hati aje hahaha

Nak buat business tu, niat dihati memang ada
tapi buat masa sekarang kesedaran dan kekuatan nak take high  risk tu 
belum ada lagi...kang ada yang nak masuk paper 
"Gadis ayu jatuh giler kerana business super maju!"

kahkahkahkah okey, tak lawok ^___^


Sunday, February 8, 2015

Pantai Morib dan cleaning service

Bulan lepas aku ada bawak diri ke Pantai morib. Aci tak, bawu sekarang nak cerita hihi.

Niat nak makan angin biar kasi kembung pewut dan kepala penuh angin. Aku kalo kepala dah penuh angin aku boleh lupa semua masalah ;D Tapi aku ni ada satu sikap low self-esteem. Pejadahnya ni hahahaha.

Aku tak reti berjalan sorang-sorang, makan dekat luar sorang-sorang atau shopping sorang. Aku malu kalo buat apa-apa kat luar sorang-sorang. Walaupun nak makan angin kat pantai sorang-sorang, pun tak reti. Tapi kalo buang angin aku reti plak sorang sorang bahahahaha okey tak lawak ;D

Jadinya aku ajak neng baizhurah nemanen, yukkk!! Hahaha. Aku bukan apa, kalo sensorang aku rasa macam semua orang perhatikan aku. Sampaikan aku nak garu ketik pun orang perhati aje. Lepas tu aku rasa paparazzi snap foto aku dan featured dalam majalah playboy dengan caption ‘The 18sx side of sari yanti!’..huh! kan dah famous tak tentu pasal ;D




Tema kami hari tu color biru. Sebenarnya tak ada berjanji pape pun. Tema yang tak disengajakan. Maybe kami ni seiring, sejalan dan seminat? Hihihi. Si neng ni sebenarnya tak suka color biru taw tapi bila aku cakap dia Nampak berseri seri macam kuih seri muka setiap kali berpakaian biru, tiap-tiap hari nak pakai biru pegi office. Sampai packing nasi lemak dia color biru pun cerita kat aku..bahahaha hoiii apa ni aku suci lagi oiiii!!!!*tiba-tiba* hahahaha ;D

Aku mula-mula nak pakai baju kurung biru. Tapi fikir-fikir balik, kejadahnya nak pakai baju kurung pegi pantai. Bukan nak attend kenduri kawen atau shooting sketsa raya pun kan. Nak jenjalan amik angin aje pun, dah nak diva tak tentu pasal.







By the way, mostly gambar-gambar ni aku dah upload kat fb and entry previous.  Siapa yang dah tengok memang akan rasa macam loya. Mesti korang macam, ‘kenapa saya kena nengok gambar minah ni lagi? Kenapa? Apa dosa saya?’

Der, awak tak dosa apa-apa pun der! Saya pun nak tahu kenapa awak tengok lagi gambar ni? Yang saya tahu, moh lah awak beransur..moh.moh bergerak sekarang? ;D


Ok, meh aku kenalkan . wanita ayu ini namanya Tini, masih muda dan sudah berkahwin. Pekerjaan cleaner. Dia boleh mengemas rumah, mengemas store, mengemas bilik, mengemas dapur dan macam macam lah. ;D
So sesiapa yang perlukan perkhidmatan membersih rumah atau pembantu rumah. Boleh hubungi beliau.
CONTACT: MS TINI (016- 251 4692). Dia main area selangor aje, okey?




U know what? View ciptaan tuhan ni memang sngat ohsem. Rasa yang susah nak describe macam Mana. Bila kita dekat dengan Alam kita rasa kita dekat dengan pencipta. You all can see...betapa tuhan sayangkan kita..dia ciptakan bumi yang sangat mendamaikan..yang sngat menyamankan yang sangat mengasyikkan supaya kita tidak lupa Dan alpa untuk bersyukur dengan nikmatNYa..betapa kerdilnya kita disini...betapa kurangnya kita disisi Allah.


Hurmmm...nyaman sngat uool rasa hilang bebanan Dan masalah masa tu...rasa dekat dengan ombak..rasa lembut buih buih pantai...rasa syukur dengan rezki Dan peluang yang Allah berikan walaupun cuma sesaat, kita akan rasa sngat bermakna dengan setiap hembus nafas.

Perghhh...ayat skema tak boleh blah, derr!!! ^____^




So far, bagi aku pantai morib ni okey, sesuai untuk bawak anak-anak beraktiviti dekat sini.Group atau kelab vehicle pun ada buat outdoor kat sini taw. memang meriah kalo waktu petang. Dekat sini ada playground, nak bawak anak main buih buih pun boleh tak perlu nak pergi putrajaya pun, kat morib pun ada. 


After this..aku kena update blog laju-lagu ni. terlalu banyak cerita yang nak share actually. tulah...kalo boleh nak update hari-hari tapi uool paham-paham lah bila penyakit malas menjangkiti jiwa raga seorang partime  blogger...apa pun tak boleh!!!!

 yeah, "malas" memang mencumburui diri ini!!! kihkihkih bye xoxo ;D


Tuesday, February 3, 2015

Great material shawl from Riz Iman Collection


Aku sebenarnya suka sangat dengan shawl. Mean reason sebab simple and faster. Main lilit aje, tak yah nak wisau tudung kelepek lah..sengetlah..pape jelah. Jenis kain pulak aku suka pashmina and chiffon.

The 1st reason why aku suka, dua jenis kain ni sebab tak payah iron ..hahaha ;D
Tapi kalo nak pakai shawl yang jenis kain jessy and satin tu, leceh sikit. Feeling macam mak mak datin hahahaha

Nak-nak pulak kalo kain jenis licin, asyik terlucut aje memanjang. Motif? Nak habaq kulit mulus..puiihh
 :p hihi

Padahal aku memang jenis pemalas pun. Semut api pun tak malas macam aku lah -..-

Kalo nak ikutkan nafsu diva aku ni, ada tak kain yang tak perlu dibasuh?? Kihkihkih ;D
Tapi bila aku dapat tahu shawl butterfly and flower chiffon dari Riz Iman Collection ni, tewus rasa excited, jatuh hati, jatuh cinta dan jatuh air mata. Sebab duit bakal habis dengan shopping shawl hahahha

Bila poslaju hantar je shawl tu kat office laju-laju aku pergi collect kat office lepas tu tewus gerak balik kampong. Motif? Balik chewii kat rumah. Kasi akak aku jeles hahaha

Akak aku ni sebenarnya peminat tudung fareeda. Many time blajar pakai shawl tapi feeling buruk kalo dia pakai shawl. Pada aku ok aje cantik jer. Tapi orang kalo dah tak suka kan..macam-macam reason lah.



Shawl yang aku pakai ni gred terbaik. Jenis kain dia lembut dan terletak. Yang penting tak perlu iron, ok!
Tak susah nak gayakan pun, lilit..lilit..letak..lilit. semudah abcd,1234,alifBaTaSa,…pe lagi ek? ;D                    
Terdapat dua jenis kain yang famous kat Riz Iman Collection ni:
(i)                  Material heavy chiffon (Harga RM30)
(ii)                Material glitter chiffon (Harga RM32)

Beza 2 jenis material ni dalam 2 hingget

Aku boleh bagi harga shawl yang famous dan tiptop market dia, okey:-


( (1)    Shawl butterfly flowers
Harga: RM30 @ RM32
Material: Heavy chiffon @ Glitter chiffon 


 ((2)    Sekuin Shawl
Harga: RM30
Material: Chiffon

( (3)    Butterfly Shawl
Harga: RM25 @ RM27
Material: Heavy chiffon @ Glitter chiffon 

( (4)    Tudung Ruffle
Harga: RM15
Material: Chiffon



( (5)    Shawl flowers crown
Harga: RM30 @ RM32
Material: Plain heavy chiffon @ glitters chiffon            

Owh ya, sebelum aku lupa, pattern dan warna dia jual pelbagai. Based on your request. Let’s say, korang nak dia create satu design yang baru, tak pernah orang lain buat, korang boleh bagi idea dan request dia buat. Dia akan jahitkan. Korang nak tempah shawl untuk princess korang ke, boleh tempah kat dia. Yelah susah sikit kan nak cari shawl untuk kanak-kanak kat pasaran sekarang. Jangan wisau, harga yang dia tawarkan tak mahal, berpatutan! Stil under kemampuan korang. Yang penting , tak ada GST, okey!! 
Hihihi ^___^      

Dia jugak supply shawl untuk majlis tertentu, macam :-
(i)                  Majlis tunang
(ii)                Majlis nikah
(iii)               Majlis kahwin
(iv)              Special dinner nite







Dia ni sebenarnya adik kepada owner butik pengantin. Nak makeup , pelamin semua tu boleh aje contact dia jugak sebab dia join business butik tu. Harga aku tak dapat mention sini sebab aku tak taw..hikhik
 Nak tengok best look pelamin yang ohsem klik sini Diary budak pengapit



Best sangat  pakai shawl ni. Seriously sedap kain dia ^____^

Cepat lah korang berkenan dengan shawl ni!! Tak payah nak risau pasal kualiti dia, memang terbaik!!
Boleh contact owner dia atau refer fb untuk more information
H/P No. 011-1065 1278 (ana)

Thursday, January 29, 2015

Seriously, wei? Tak boleh rotan?..

Seriously, wei? T.ak boleh rotan?..ok find, tapi penampor,sepak,terajang boleh kan? Bahahah

Parent zaman sekarang sangat tercabar dalam mendidik anak-anak. Anak-anak zaman sekarang tak macam anak-anak zaman dulu, jegey mata tersemboq aje dah takut… kias sikit aje dah faham dan dengar kata, acah-acah sikit dah meraung patblasratus batu pun boleh dengaq dia punya raung. Macam lah kena dera kan….!!!! ;D hahaha

Experience- aku dulu, ayah aku tengking aje dan menangis tersedu-sedu, perit dia macam 1st time kena sunat..kahkahkah.  anak-anak zaman dulu sensitive perasaannya, halus jiwanya, sedih bila kena marah dengan orang yang terdekat dengannya.

Anak-anak zaman sekarang pula, keras hatinya, degil jiwanya mungkin sebab si bapak yang kuat merokok..hahahaha *tiba-tiba* ^____^

Dalam ajaran agama kita sendiri pun dibolehkan merotan anak yang tak mendengar kata dengan niat  memberi pengajaran dan pendidikan bukan niat mendera atau mencederakan.
Parent mana tak sayang anak ? Habaq tengok? Bukan senang nak kandung orang dalam pewut Sembilan bulan..bukan mudah sperma nak berenang kuak lentang untuk mendapatkan kekasih hatinya, ovum. Kena ada stamina yang kuat dan tubuh yang sado, kan??hahaha budget macam dah beranak lima.. ;D
Kalo ada jugak yang abaikan anak, dera anak tu lain ceritanya..assume aje parent dia sakit jiwa..habis citer!!! Kalo merotan tu satu jenayah ke atas kanak-kanak macam mana nak dilaksanakan peranan ibubapa dalam usaha membimbing diorang? Bagaimana peranan guru-guru mendidik diorang. Okey, nak menghukum boleh guna cara lain? Cara apa yang releven? Mencubit? Meluku?menampar?
atau basuh toilet, basuh baju, basuh lantai,basuh kete,basuh rumah, memasak??? Seriously kalo hukuman macam ni rasional dilaksanakan, para suri rumah dah boleh pencen, goyang inul dekat rumah.
Hahahaha ^____^ aku pun nak hukum anak hari-hari macamni

Aku menulis based on apa yang aku Nampak disekeliling aku k, anak-anak sekarang pergi belajar, mak pun ikut pergi belajar. Urusan pembelajaran mak yang uruskan. Kadang-kadang keje sekolah mak yang over shadow Tanya cikgu ada bagi homework ke idok? Tak tahulah, nak kata anak-anak sekarang tak berdikari tak jugak… mungkin anak-anak sekarang dah terlalu bijak atau naik minyak?
Cikgu di sekolah rotan sikit tak boleh..report polis kononnya cikgu dera.. jiran tertangga tegur anak kita tak boleh dikatakan busybody. Cikgu luku kepala, marah katanya cikgu nak bodohkan anak dia. Cikgu cubit, dikatanya cuba untuk meraba, cikgu tampar, nanti dikatanya cikgu kuang ajaq.  Dah tu, anak ko buat silap cikgu nak buat apa? Tengok aje? Baik tak payah hantar sekolah macam tu…ko ajelah yang ajar..anak ko buat silap, ko tengok aje k…

Ibubapa zaman I dulu, siap pesan kat cikgu taw..” kalo anak saya nakal, rotan aje dia cikgu!!!”
Huh, rasa macam tiba-tiba benci ayah tak???hahahaha ;p..mestilah tak kan..itu cara awal pembelajaran. Cara yang tipikal namun berkesan.


Nak tahu? Kerana rotanlah aku jadi manusia. Kalo ayah aku tak rotan aku masa sekolah rendah dulu rasanya aku dah jadi penyagak internasional…hahahaha takpun tomboy yang hot and spicy kihkihkih.

Aku ingat lagi dulu, aku suka berpakaian lelaki, rambut pun potong pendek. Kawan-kawan aku dulu lelaki semua, masuk hutan terbey burung tu dah jadi mainan aku..terbey [lastik] sedia kat tangan. Panjat pokok tak yah citer lah. Budak budak lain panjat pokok nyior amik buah..aku panjat pokok getah terbey burung. Tapi zaman tomboy aku tak lama bila kena rotan dengan ayah aku masa bertumbuk dengan akak aku. Masa tu aku dan akak rebut blanket..aku tak suka nak kongsi. Tapi dia nak kongsi jugak jadi aku bagi penumbuk sebijik kat hidung dia..hah, ni makan dia!!!, berdarah hidung dia dan disebabkan pergaduhan itulah katil kitorang reban, punah ranap…. wakahkahkah ganas tak ganas? Dan lepastu kejadian tu kitorang tak ada katil lagi. Tido berkatilkan lantai hahaha. Dan lepas kejadian tu jugaklah aku dikenakan perintah berkurung. Tak boleh keluar rumah , tak  boleh pakai seluar pendek, tak boleh kawan dengan lelaki,…huh!!! Time tu rasa macam tak rock langsung …hahahah

Ayah aku punya nak bentuk anak dara dia ni, tiap kali outstation [thailand]..dia selalu beli gaun untuk aku..kononnya nak perempuan’kan anak dia kot hahahha.. Alhamdulillah usaha ayah berhasil …anak dara dia ni bukan saja perempuan tapi ayu dan cute kahkahkahkah…. See?? Kerana rotan anak-anak jadi cute!!! ;D

Banyak perkara yang aku terdidik dari rotan….aku pernah dirotan kerana mencuri…kena rotan sebab mandi parit [nasib baik lintah tak masuk anu ;D], kena rotan sebab berseluar pendek, kena rotan sebab tak pegi mengaji [alasan takut hantu..hahaha], kena rotan sebab berebut suar pendek dengan adik, kena rotan sebab banjirkan satu rumah, kalo nak senaraikan rasanya tahun depan pun tak habis :D

Entry aku ni bukan provokasi atau nak bagi ilmu parenting ke hape ke ..just only my opinion. Rasanya perlu semak semula akta ni before laksanakan sebab merotan tu kan salah satu cara didikan sejak zaman rasulullah lagi. So kenapa kita nak jadikan ia sebagai satu kesalahan jenayah??? Better praktik dan evaluate  akta sedia ada dari additional akta baru yang tak releven dan tak rasional.



SEKIAN….yeayy..rotan ayah dah hilang!!!!!;D

note: entry takde motif langsung kahkahakahkah

Monday, January 12, 2015

Photography service: NAZ MEDIA DIGITAL Artwork @ MEDIALENSA

Lepas aku balik dari pantai morib tempoh hari, terus aku mengioww member aku untuk mintak dia buat editing pictures aku. Sebenarnya aku dah lama geremss dengan hasil kerja MEDIALENSA ni. Ohshemm sangat!!! Sebab aku nengok makin lama makin ramai amik khidmat diorang.

So ini hasil mengiowww semalam! ?^_____^








Aku ni takut jugak nak war-warkan kat sini benda ni, al-maklumlah previously other promotion bak pisang goreng panas , jenuh aku nak menjawab sampaikan aku stress tak kena gaya. Balik rumah selumbong phone dengan blanket takut nak dengar vibrate…hahahaha

Wassup dah la wei!! Eskinol aku pandai pulak korang nak whatssup. Transport service korang nak calling calling pulok!! Nak dengar suara gemersik aku ke hape ni ? jatuh cinta kang, hah? ;D

Tapi, untung la Zalora promotion korang tak kol aku jugak. Kalo tak, alamatnya zalora kena bagi stock pakaian setahun untuk aku..bahahahaha best jugak tu!!!

Okey, pasal outdoor photography services ni, orang bertanya so kita membantu setakat yang termampu walaupun kita bukan kaunter pertanyaan  ;D. Atleast reader blog ni tahu dengan siapa boleh dapat perkhidmatan yang terbaik dan ohshemm.Kali ni korang call terus jer owner dia, okey

So, tak kisahlah korang nak buat photo shoot apa pun, korang nak buat maternity photoshoot ke, pre or post wedding ke, family portrait ke, self portrait ke, gambar raya ke, gambar graduation ke atau casual photoshoot pun boleh. Macam korang ni ada business online atau butik, korang nak photoshoot product korang kan, hah!!! Korang panggil aje diorang untuk shoot model yang menggayakan product korang tu.

OK, kalo berminat untuk photoshoot majlis nikah dan sanding, here’s the detail


Tapi ini harga untuk jitra, alor setar dan kawasan berhampiran. Kalo nak harga luar dari kawasan yang dinyatakan korang kena get information dari diorang balik. Maybe diowang akan add kos depend pada keperluan.

Masa dan tarikh korang boleh discuss dengan diorang sendiri. Okey, yang ini penting! korang kena bayar deposit RM200 per event. Deposit ini lah yang akan lock tarikh yang korang nak pakai tu. Kalo nak discuss dengan aku pun tak guna jugak beb, sebab aku pun kena refer diowang balik. Jangan takuit lah, diowang semua helpful, sporting and macam kawan-kawan aje. Nak posing tonggek pun boleh, sebab diowang pon akan join korang tonggek jugak. Nampak tak? Sebab mutu diorang bukan mutusamy, tapi taknak korang rasa awkward masa shooting . So bertonggek-tonggek lah secara berjemaah, hahahah ;D. Diowang tak kisah sangat korang posing macam mana pun, nak buat gaya kupu-kupu, superman, spiderman, kapten amerika, dugong? Up to you all!!

Please, bring your own props and product. Contoh, kalo shooting maternity tu bawaklah bakul, periuk belangga, endoi ke, bebear ke, bantai busuk apa semua tu, yeh!.

Untuk business online macam baju,tudung tu, sila bawak model sendiri. Kalo nak kan aku jadi model, leh aje aku no hal. Aku terima dengan harga yang patut…bahahaha ;p. tak free noh! Nak masuk toilet pun kena 2 kupang. ^___^

Untuk menyakinkan korang boleh cuci mata dengan gambar-gambar hasiL shoot diowang ini























Jangan lupa dapatkan MEDIALENSA ok. Aku berani janji gambar hasil shoot diowang memang takkan menghampakan korang. Sekali tengok mesti rasa macam nak enter frame gantung dalam bilik dan almari baju. Dua kali tengok mesti rasa macam nak amik tewus photographer dia buat calon suami hihihihi ^___^

Sebab kreatif sangat kan!! Uhuk..uhuk..uhukk terbatuk pulak ;D

Nak tengok lagi more pictures, pegi dekat facebook nadzme nadzem , okey

To make reservation please email at nadzme_nadzem@yahoo.com atau direct contact the owner 
017-5285359 . fb nadzme nadzem

Don’t forget to mention uolls tahu dari blog ct cheery, dengan harapan dapat special discount
bahahahah ;D


SO, HURRY!! Book now dan cipta special memorize korang !!!  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...