Nuffnang ads

Wednesday, February 7, 2024

Menang Giveaway Sampul Raya Rare 2024 By Permaisuri Cuya

Hi.. Assalamualaikum guys... Alhamdulillah dengan Syukur nya sis nak share yang sis menang Giveaway Sampul Raya Rare 2024 yang dianjurkan Permaisuri Cuya dari Kerajaan Kelapa. Sis betul-betul tak sangka ada tertulis Rezeki sis kat situ. Permaisuri Cuya siap tag kat wasap lagi entry umum Pemenang kat sini-->> Pemenang Giveaway

Sedangkan sis dengan Dunia blog ni Macam chips more kejab ada kejab takde. Ghituh lah..almaklum lah published entry pun ikut mood kan. 

Tapi serious cakap lah Bila join giveaway yang dianjurkan para blogger ni kan Semangat nak mengarang tu dia Macam datang balik taw..berkobar-kabor. Walaupun Aku ni sibok lah jugak dengan urusan anak2 ...tapi otak fikir lagi nak update blog...so giveaway ni Macam 1 tarikan yang bagus lah!! Korang rajin-rajin kan diri lah join giveaway yerh!! (Padahai Semangat sebab ko menang kan?). **mata kat atas**kihkihkih 🀭

Orait..berbalik pada giveaway Permaisuri Cuya tadi...nasib baik lah Permaisuri Cuya ni dah info awal-pasal urusan pengeposan parcel. Masa dia pos tu Aku masih bercuti di Kampung.. sebenarnya cuti Penang takdak air kahkahkah 🀭🀭🀭. TokLaki pulak kena outstation kat Perlis sampai lah seminggu kan...dari Aku terkontang kantang kekeringan dengan anak kat kuaters lebih elok Aku balik Kampung...seronok pun seronok. Anak Sekolah??? Alahai hujung-hujung tahun apa sangat belajar pun...buzy preparation untuk anugerah cemerlang jer cikgu-cikgu pun. So don't worries about that,k! πŸ˜‚πŸ˜‚

Bebel banyak pun tak guna jugak wei..tak sabar nak tunjuk hadiah yang Aku dah collect kat store askar semalam...jeng..jeng..jeng.. scroll bawah....

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

Scroll lagi guys....

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"







"




"


Ok2..dah lah dah lah

"


Tadaaaa.....

Nampak tak tulis Permaisuri Cuya kat situ?


Terkejut sis memula bukak parcel ni..Opocott!!hoii..apsal ada rambut..dia pos kat Aku Saka ke tak pun Hantu Raya ni? Kahkahkah πŸ˜‚

Shaking taw sis bukak parcel 🀭🀭 
(menipu sangat ko!!)


Cantik wei...Rajin kelebek sungguh Permaisuri ni. Box Pun exclusive...rasa Macam..wow! "kerana dirimu bergitu berharga!" Hah gituh lah rasa dia. Happy & terharu tak taw nak cakap cmner πŸ€— TokLaki Aku pun tak pernah bagi 🌹 sekuntum mawar merah...sebuah puisiii🎼🎢🎡..eh termenyanyi pulak hehe


Permaisuri Cuya ni rupanya peminat nombor satu tema Halloween πŸŽƒ..hah patut lah hadiah dia bagi seremmm..🀭🀭


Ini bukan lah sebuah puisi...tapi utusan dari Urusan Paduka Baginda. Nak tahu isi kandungan zoom lah sendiri...sibok jer nak baca surat orang. πŸ˜’πŸ˜’ **Jerling juling itik



Aku kira kan hadiah dia bagi ni bukan sampul Raya Rare saja yer.. tapi dapat 10 hadiah include mawar merah Dan box misteri ni.

Wow amazing...tak taw nak nak cakap apa lah kan. Aku cuma doakan Permaisuri Cuya dipermudahkan segala urusan dia Dunia mahupum akhirat...Dan dikurniakan Rezeki yang berkah Dan berterusan. 🀲🏻🀲🏻 Amin Yarabbal Alamiin πŸ€—❤️.

P/S: Buat giveaway rajin-rajin lah tag Ct Cheery yeh ✌🏻🀞🏻and make sure dia always menang...sebab nanti Baru dia rajin update blog. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Hohoho #sapayangseramsangatperangaitusekarang?




4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...