Thursday, February 23, 2012

Acah JER!!!!

cakk!!!!!Aloh tomei2x...Aku still lg dlm mood mls. Puncanyer sebab gaji dah lewat 3 hari xmasuk2x..3 hari ja pun kecoh kan??...mesti lah kecoh,aku dah xde money dah ni tuk spend. Giler xrisau,dah naik kempis dah perut ni,xmcm kerengga je lg. Dis week plak aku nak balik kg,xde money mcm mana nak balik. Dan sbb 2 jgk fon aku dah xberfungsi selama 1 week.Dugaan betoi kan...sabar ja lah...










Wednesday, February 22, 2012

Alamak!!!

Alamak...dis week gaji xdpt.apa kes ni.mati la aku cm ni.Apa jenis GM lah tak bertimbang rasa toi. Boleh plak buzy time gaji patut masuk..lg 1 week xdpt gaji aku resign 24 hours...taw!!!!huhuhu...stress,keje pun xjd ,gaji xmasuk punya pasal daa...

Thursday, February 16, 2012

Aduyai lelaki

Aduyaiii..napa lelaki ni terlalu simple sngat.?? Susah la nak paham lelaki nie..menci toi

plz la guna 9 akal 2 tuk pikir sedikit complicated...
and plz buang sifat pentingkan diri 2...xleh ker nak ikut?susah sngat ker nak paham hati pom ni???xkan nak kena terang satu satu...menyakitkan hati toi...

Saturday, February 11, 2012

Mangsa keadaan



sekarang ni aku sikit buzy.Dis week jer tiap-tiap ari 'terpaksa' buat OT. Wah word terpaksa tu mcm tak ikhlas ja kan....Tp XKISAH LAH.aku keje sekarang pun ikhlas dlm keterpaksaan...hahaha..



Mana tak buzy klu next week audit nak dtg. so bos aku n aku skali kelam kabut la manage n filing document penting kasi cantek2 gitu. Yg lama disimpan dlm stor.Tabulation form yg dah berkurun xbuat pun hampir siap dikerjakan bos aku. Bguss!!!rajin dia...tp aku nak tegur sikit. 2 la sapa suruh buat kerja lepas tangan,benda yg boleh settle dah lama dah,tp ditangguhkan. hah!!bila dah audit nak dtg xlepas tangan la. mula la merungut sakit kpala,blank otak lah apa lah...last2x pekerja baru ni la yg jd mangsa,we call mangsa keadaan (aku la 2).Lain kali pikir dulu kan dah menyusahkan diri dan owg lain jgk..huh! sabar ja lah....wasalamm...

Friday, February 10, 2012

gEMERSIK KALBU



Semalam drama Gemersik kalbu(DIATAS) bawu jer berakhir. Dan ending dia mmang sweet giler. Aku suka!!!!!hehe…. Dan yang paling aku xtahan sukew bila bf aku pun layan citer 2.xsangka aku ihsan sekeras dia layan jugak citer jiwang gitu..Ada sebabnya aku suka drama 2.Tak lain dan tak bukan watak Suffian tu memang kena dengan bf aku 2. Memang tahap giler dan nakal diowang 2 nak sama la.xde la 100% kan. Tapi watak Raihana 2 xkena kot dengan aku walaupun bf aku ckp nak sama.hehe…?(xleh trima knyataan)

Dan penyakit giler bf aku bertambah parah apabila dia asyik kol and nyanyi lagu yg dinyanyikan aqasha masa ending 2…Bebal telinga aku dengar tp hakikatnya aku sukew jer.sweet rasa mcm perasaan syg 2 bertambah jd 200%...kihkihkih..aduyai,aku sukew perasaan ni…wasalam..

Tuesday, February 7, 2012

Al-fatihah for my utm friend

Takziah for my utm friend Anis Hj Sukarti. seMoga rohnyer dicucuri rahmatNya dan ditempatkan dikalangan orang-orang yg solehah. Al-Fatihah untuk beliau....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...