Saturday, February 11, 2012

Mangsa keadaan



sekarang ni aku sikit buzy.Dis week jer tiap-tiap ari 'terpaksa' buat OT. Wah word terpaksa tu mcm tak ikhlas ja kan....Tp XKISAH LAH.aku keje sekarang pun ikhlas dlm keterpaksaan...hahaha..



Mana tak buzy klu next week audit nak dtg. so bos aku n aku skali kelam kabut la manage n filing document penting kasi cantek2 gitu. Yg lama disimpan dlm stor.Tabulation form yg dah berkurun xbuat pun hampir siap dikerjakan bos aku. Bguss!!!rajin dia...tp aku nak tegur sikit. 2 la sapa suruh buat kerja lepas tangan,benda yg boleh settle dah lama dah,tp ditangguhkan. hah!!bila dah audit nak dtg xlepas tangan la. mula la merungut sakit kpala,blank otak lah apa lah...last2x pekerja baru ni la yg jd mangsa,we call mangsa keadaan (aku la 2).Lain kali pikir dulu kan dah menyusahkan diri dan owg lain jgk..huh! sabar ja lah....wasalamm...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...