Nuffnang ads

Tuesday, October 2, 2018

Getvase survey tipu ke?

Hi assalamualaikum.... Selamat Hari selasaa! Tengok tajuk pun taw Kan aku nak share pasal apa? Kali ni apa yg aku share bermanfaat pada semua... Janjii!! tak merapu mcm entry2 sebelum nih. Kalo lembu pak Sudin tu pegang pada tali, aku pegang padi janji.
Walaupun Tali dan janji Tak Ada kena mengena pun dengan lembu pak sudin.
Dengan aku lagi takde kena mengena.

Actually aku join  Getvase nih since tahun lepas lagi. Itupun Sebab nampak sorang blogger nih join, so Iolls pun gedik nak join. Memula tu mcm sangsi jugak lah. Yer lah dengan jawab survey jer boleh dapat RM 1. Semudah itu nak dapat duit??
Betul ke nih? Macam tipu jer!!!

I researched dan baca beberapa review pasal Getvase survey ...Dan alhamdulillah berjaya meyakinkan. But still dalam mode hati-hati. Hahaha

Ini pertama Kali aku jawab survey dapat RM 1. Hahaha
Sebelum nih dpt ehsan jer RM 0.20 dari Getvase. Boleh lah sambil gigit jari kan. Kalo gigit kaki tu mesti dapat lebih kan Huhu -..-

Tahun lepas aku withdraw duit dalam akaun Getvase. RM 2 jer terkumpul walaupun hahaha...nak test katakan. Dan aku dapat email mcm nih dari Getvase mengatakan diowang dah masukan RM 2 dalam akaun Maybank aku.

Dengan gigihnya aku check dalam akaun aku. Yes..Memang ada masuk RM 2 tu. Wah... I'm so happy!! ...dapat 2 hingget, cukup kot nak beli choki2 ...Huhuhu

Kesimpulan yang aku boleh share mengenai Getvase:-

1. Survey yang boleh dipercayai
2. Survey yang bantu dapat side income
3. Survey yang mudah nak claim, Tak Ada limit.( kumpul dan withdraw jer bila nak) 
4. Survey dihantar melalui email.

So Getvase nih bukan scam or fake. It's real and legit. Tak 'kencing' punya, kalo 'kencing' aku tak share Dan aku dah 'kencing' tahun lepas lagi. Huhu

Survey akan dihantar melalui email. Biasanya setiap hari survey tu dihantar, but kadang2 seminggu sekali, sebulan sekali plak. Kalo ko insan terpilih, Ada lah tu tuah nya. So, Tak salah pun if nak try. 

Aku mudahkan korang direct ke link, kalo berminat nak join Getvase, boleh klik disini untuk daftar: Getvase survey

Survey yang dia hantar melaui email tu mcm nih. Reward duit tu di antara RM 0.20 hingga RM 1. Jawab survey di Tak pernah Tangan kosong k. Getvase Akan bagi ehsan jgk 2 kupang hehehe.

Okey lah sampai sini dulu. Pegi Sana join 




13 comments:

  1. Menarik.. bukan dia auti masukkan duit tu kat akaun eh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. After register Kita Ada Akaun khas dgn getvase. Nak duit dlm Akaun Tu kena checkout lah. Konsepnya Sama mcm nuffnang lah 😊. Cuma nuffnang bentuk cek, getvase transfer masuk akau bank terus.

      Delete
  2. 2 kupang kalau dikumpul byk2, berkupang-kupang ler kan :)
    rezeki jugak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah Kan ..sapa nak bagi. Nuffnang pun dah lama xbagi duit kehkehkeh

      Delete
  3. mmg hari2 akan dpt survey ke kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jugak...masa baru2 register Tu banyak lah survey. Tapi skrang dah kurang dpt survey. Sebulan skali ja dpt.

      Delete
  4. Dia memang kalau nak withdraw tu dia akan mintak IC ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taklah.. u click button withdraw Tu tnggu notification ja lah yg duit dah masuk Akaun. Masa register jer u kena bagi info yg diowg mntak. U register dulu dgn getvase, and then nanti u faham lah mcm mana survey tu bjalan.

      Delete
  5. sis, sy punya dia mintak ic nbr utk withdraw money. pastu kan sy masukkan bank account nbr sy tapi dia ckp invalid. valid bila sy msukkan nbr akaun bank tapi x penuh. kenapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yeker...sy xpasti pulak. Lama dah register, so xingat dah process dia. Tapi so far sy withdraw duit dia xmintak pape pun sbb dah bagi semua info masa register Tu.

      Delete
  6. i memang slalu join srvey nie..tpi dpat rm0.20-rm1.00 je..bru2 nie trpilih utk buat srvey 3hri brturut-turut.diorang kta sttle 3hri tu bru dpat duit.so,gigihlaa hri2 tggu srvey tu.n sttle laa 3hri.guess what??i dpat rm10.00 dr getvase!!

    ReplyDelete
  7. Hi sis. Nak tnya. Masa saya nk klik withdraw tu.dia mcm ada mnta NRIC no. Mksudnya IC kan. So, mamng bgitu kan dia mnta so ok la kn juga kan klu kita bgi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...