Nuffnang ads

Wednesday, October 17, 2018

Segment saya nak buku free by Cuya



Hi Assalamualaikum dan wordless Wednesday 🤗

Baca tajuk pun dah taw aku join segment kan huhuhu -..- style pulun noh.

Pulun tak pulun.. update pakai phone nih. Aku menaip sambil anak bergayut kat lengan. Ko ghase?? Makin tinggi aku angkat phone makin galak dia panjat badan Aku. "Bila nak siap entry ni nak oiii!!!"

Lain sebab hadiah yang ditawarkan I loiked..plus, apa salahnya meriahkan dunia blog yg semakin suram muram nih.

Sesungguhnya membaca itu jambatan ilmu.
Hehe tetiba sangat.

Klik link bawah gambar utk join yeh. Kat Sana Ada bagitau term and conditions nya.

https://2.bp.blogspot.com/-egOChmXXbk4/W8SPu5nj_pI/AAAAAAAADI4/U4pbI-XcHwoA1cSVCpSdvviBKU6XHvpNgCLcBGAs/s1600/background-kad.jpg
Drawing the words

Buku Yang Aku sangat berminat dan sangat ingin milikinya...
1. Masih setia (Aisya Sofia)
2. Meremang (tajuk, Nama penulis tak jelas)


Entry (checked)
Follow blog (checked)
Follow IG (checked)
Follow FB (checked)

Semua done...hope Aku berjaya ..doakan Aku Kalo sudi...kehkehkeh 



9 comments:

  1. Semiga berjaya.. Meremang tu memang best.. Sha dah baca..

    ReplyDelete
  2. goodluck! Syaza dah follow awak :) #201

    ReplyDelete
  3. aida lom join ini segmen.
    later.
    dah lama cuya jemput :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana join!

    senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa..boleh blogwalkng!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/senarai-peserta-segmen-saya-nak-buku.html

    kak..kalau tk dpt meremang tkpe kan? sebab buku tu dh ad org pilih dulu..hehe

    ReplyDelete
  5. Ada pengumuman sikit..hehehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/11/pengumuman-untuk-peserta-segmen-saya.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...