Monday, November 5, 2012

Cerita disebalik perkahwinan DD + Farid

assalammualaikum semua...

Dengan tak malunya aku bersiaran..
Tengok lagi tak pix kawen DD and Farid..
jeles tak???
jeles aku taw nak habaq mai!!!
sweet giler ah..cantik bagai pinang dibelah kapak..!!!
diowang kawen tu xde lah aku jeles pun,biaq p kat depa la kan,,yang aku jelesnya gambar-gambar diowang yg sweet tu.. dan pelaminnya seperti yang aku impikan..oh tidak!!!!!!
hatiku melomjak-lonjak nak kawen!!!
mak!!!ayah!!!! cek nak kawen!!!!!!!!

Hah!! mcm ni lah laki aku cium aku t..hehe*giler


cak!!!malam berinai aku t

candit pix..comey kan??

MyDonat: abg kasi sayang cincin ni jaga bebaik taw?
Aku: Yeh banggg!!!!


amin abg!!!

cium cikit bangg!!!muah3x..

eh,main-main tepi langsir pulak!!!

geletek abg!!!noty ek??

Okey!!!cukup berangan..
sambung kejer jom!!

sekian...



8 comments:

  1. Fuyooooohhh sweetnyahhhhhhh.....nak jugak!!!

    ReplyDelete
  2. Hahaha....dh smpai seru ke????

    ReplyDelete
  3. aaaaaaaaaaaaaa is usahalah xnak tengok gambar DD nie tapi cheery lak post dalam entri nie isk iskisk

    ReplyDelete
  4. sweet nyer gambar dorg nih...:) pasni tggu pict kawin dr ctcheery lak..singgah follow tau

    ReplyDelete
  5. adoi sweetnye diorang ni...jeles tengok ! :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum....so sweetnya....:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...