Friday, November 2, 2012

Ada apa dengan punggung?



Wow!!!! Tajuk bikin panas jer kan?
Note: ini bukan entry lucah,entry sesaja jer..hehe
Klu nak bercerita pasal punggung pun best ni petang2x mcm ni..kan?*giler blogger ni
semua ada punggung? sila raba punggung anda sendiri..

sedar tak kowang,susahnya hidup kita klu xde punggung? 
renung-renungkan, macam mana nak duduk,penat lah kan asyik berdiri jer,
kowang nak tidur,bangun,berdiri berjalan,merangkak semua tu sokongan punggung
dan yang paling penting, rutin yang tak pernah sesekali kita tinggalkan,berak!
klu tak de punggung nak berak kok mana ek?
umm..mungkin ada cara lain tp siapa yang tahu yer dok?

*GAMBAR HIASAN
Berbalik kepada punggung anda, terdapat 5 jenis bentuk punggung..

Seorang Jejaka penah ckp kat aku major punggung gadis kedah ni jenis awang hitam sukew! jenis mcm mana?sumpah! aku xtaw. katanya mybe koz owang kedah mkn padi banyk kot..*memang nak kena siku,owang kedah mkn beras ok!!!!!!
biar lah dia,.. jom aku nak kongsi sikit jenis punggung yg aku tahu...
xcually aku tahu dari sini si rahsia

Punggung Bulat
Orang yang punya punggung bulat ni katanya seorang yang kental,cekal,idealistik,periang,bersemangat waja,bijak mengawal perbelanjaan,suka bersosial dan mudah bergaul. Amacam, terbaek tak?

Punggung Seimbang
Aku pun xpaham seimbang mcm mana tapi menurutnya,punggung tak terlalu besar tak terlalu kecik tak terlalu bulat tak terlalu rata. Alahai, banyaknyer 'tak terlalu'. orang yg punya jenis macam ni dikatakan seorang yang tenang dan pemurah, bakal ibu dan bapa yang baik. Ibu yang sangat penyayang plus seorang bapa yang jelas pemikiran dan hala tuju keluargannya. dan juga seorang yg berjaya dalam kerjayannya. Maknanya kehidupan dia teratur dan stabil la kot kan?

Punggung Tinggi
Jenis tinggi ke atas dan orang ini dikatakan punyai daya seks yang sangat tinggi. setinggi gunung everest mungkin..orang yang sangat disukai ramai,tak peduli dengan kata negative orang lain. tidak mudah sensitif,suka happy2x. Dan orang jenis ini suka membuat sesuatu mengikut kata hati.

Punggung Besar
Memiliki punggung besar dan paha besar, seorang yang romantic,subur dan sihat. Penuh rasa cinta terhadap pasangan. sanggup melakukan apa sahaja demi mencapai cita-cita. ceria,pemurah dan bijak menguruskan hal ehwal kewangan. Baginya tiada yang mustahil. segalanya boleh diatasi. Jenis "no problem". Sentiasa mengukur kejayaan diri dengan jumlah harta dan wang yang mampu dikumpulkan. 



Punggung Rata

Lebih kurang macam punggung tak ada isi lah ni. Empunya diri yang lurus,bijak dan terlalu idealistik. Jika perempuan,dikatakan tidak subur dan tidak punya ramai anak. tiada perancangan masa depan yang jelas,terlalu berserah tanpa ada inisiatif untuk memajukan diri. 

Note: Jangn percaya sangat,lebih auta dari fakta.
aku xcaya ni!!!!!!* sambil geleng kepala.

P/s: Ini untuk pengetahuan jer, kowang jangan pulak pergi wusya punggung owang yeh..
Wusya punggung sendiri boleh jer!!!!


15 comments:

  1. Cam na nk usya punggung sndr ea? Punggung kn kt blakang, mata kt depan.....hurmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. wusya pakai cermin la dear..kihkihkih

      Delete
  2. jaa lak jenis punngung rata! muahahhaaa! aii kurus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. i jenis tottttttt!!!malu nak ckp hehe

      Delete
  3. edy mgkin yang ratal....atau yang takde terus.ahaha kene buat implan p[unggung ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyah lah edy,ko xde pun xheran sangt pun,janji leh berak ckup lah..kuang..kuang

      Delete
  4. wowowow
    punggung saya
    tetttt rahsia hahaha

    ReplyDelete
  5. punggung?? adeyhhh... Nie yang teringat Jenifer Lopez nie.. Muahahahhaa

    ReplyDelete
  6. hahahaha.. ade2 jer lah.. sis tak percaya jugak..
    *sambil usha punggung sendirik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...