Thursday, November 1, 2012

i love ct cheery

entry ni aku tulis semalam lagi..semalam kurang keje so menulis jer lah keje aku..
Nak post semalam tapi rasa mcm terover update la pulak kan..

Salam 1 November semua blogger2x tercinta..ambik kau cinta terus!!
Raya ri tu aku dapat mesej dari my bff citer pasal status post kat facebook aku..
'wei ada owang nama H***** Efendy post kat fb ang ckp i love u'..
dia tulis mcm ni...
'i love u ct cheery'
Aku apa lagi terkejut biawak lah, tak pernah dpt post mcm tu wei,

*Lebih kuang mcm ni lah yeh,biawak terkejut..hehe

wah!!!kebabom la aku pas ni..
glamour tak,glomour tak?
kipas2x..budget retis..
tiba-tiba rasa mcm retis pulak ada owang love u..love u bagai..korang rasa mcm tu tak..??
kihkihkih...
tak payah nak suka sangat lah..
dia member lama aku, dia dengan aku memang giler2x sikit..dengan aku jer dia giler,klu dengan owang lain dia lah jejaka idaman melaya..sopan habis.tak fair toi kan?
kawan tapi mesra..mcm tu lah lebih kurang..
klu kowang tak taw, ni aku nak bagi taw..
aku pernah citer pasal dia dulu kisah kuar dengan skandal macam kayu..
eh!!skandal pulak..kawan!!!! hehe..

p/s: oppsss,jgn lupa add facebook aku. cari ja nama gua ct cheery,insyak allah jumpa. 
       aku xsukew linkkan fb and blog aku bersama,t kantoi ngan ex-bf aku kutuk2x dia dalam blog      
       ni..eh bukan kutuk bercerita hal dia..kuang..kuang..kuang







5 comments:

  1. dah add dah...jgn lupa approve tau...heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah!!lajunyer jaa..okey thankz dear!hehe

      Delete
  2. ini kiranya teman tapi mesra lah nih.. keh keh keh

    ReplyDelete
  3. Xnk update psl smlm ke? Teringin nk dgr pengalaman ct cheery sbg hR

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...