Wednesday, November 28, 2012

Windu sama kamu, coolblog!


Windu sesangat dengan benda alah ni. Kira-kira dah 1 tahun tak minum. 
1st kenal benda alah ni kat Johor. Masa study lagi. Hari tu jumpa dekat mana ek, kat perhentian tapah kalu tak silap, terus aje beli xde nak pikir-pikir lagi. 2 cup rembat sowang-sowang..
Sekarang dah tak jumpa pulak, napa ek? Ke aku yang xrajin berjalan…hahaha..

Okey, mengaku! Aku yang dah tak rajin nak berjalan..malas!!(reason tu lagi)
Ahad lepas ada jalan-jalan dekat Alamanda Putrajaya, pun tak jumpa. Ada ke kat situ? Entahlah, ke mata aku yg problem..(memang problem pun)

Dulu kasut wedges, Sekarang jiwa aku lebih berminat pada baju pulak, jalan-jalan kat shopping mall baju yang aku rembat. Pantang baju tu cute sikit, cekap aje tangan aku ambik. Memang sengal. Tak apa lah, bak kata Zizan hidung resdung, layankan aje lah!!..hehe

Tak dapat minum coolBlog cuci mata pun boleh.
cer tengok Haliza yang cute ni, cute tak? Dia or cup coolBlog tu yang cute ni..?
Alah..kowang,layankan aje lah!!!












3 comments:

  1. hehhe.. sis baru jer pekena cool blog.. beli kat tesco shah alam.. hehehe

    ReplyDelete
  2. comel je heliza jd duta coolblog ni kan. suka tgk dia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...