Friday, November 23, 2012

Aku yang kiut

Hello semua,
Rasa macam dah lama tak post entry, yer dok??
opss!! jangan nak pura-pura terkejut ke hape ke yah!
Entry before ni bukan entry auto post ke apa ke?
Bila aku say dah lama tak tulis entry,maknanya dah lama lah..

Apa aku hot ni? okey sorry...
sebenarnya nak kabor lah ni, aku buzy sejak dua,tiga,empat menjak ni..
memang lah aku ada post entry tapi, tapi entry tu dipost tidak sepenuh hati...
bak orang sastera kata "tak dak rasa"...
Orang dapur kata "tak dak garam"
orang rumah kata "tak dak orang"

Kowang paham tak ni...? tak paham? okey tak pe lah..abaikan carutan aku tu.
Citer "my wife is driver" terpaksa ku perah otak waktu lunch untuk habiskan citer tu..
tapi malangnya tak habis-habis jugak..balik pada jalan buntu. otak merungut nakkan rehat..
okey..aku surrender..kang kena isi borang 'taman bahagia' tak memasal aje.

Isu Palestin, aku post juga sebab hatiku sayu mengenangkan nasib mereka. Posting untuk peringatan kawan-kawan blogger..walaupun korang dah tahu,nak menyibuk juga kasi taw..
'dasar sampah blogger world'..mAAFKAN aku..sob3x :(

Kalau korang perasan, hari ni jer 3 entry aku post, 
kalau perasan lah, tak perasan pun tak apa lah..

Dan aku kini punya tanggungjawab yang perlu aku lunaskan..
Beratnya umpama hutang Ah long...
Dosanya umpama mungkir janji...
Oh!!! Maafkan aku yang naif ini..

Poyo jer aku ni..tiba-tiba jadi poyo pulak..
Normally aku ni kiut jer..*pasan
Wasalam....cau lu bebeh!!!

assume jer aku kuit mcm ni....

in future,nak baby kiut mcm ni..kihkihkih*tiba-tiba lak




5 comments:

  1. hahahaahaa jangan isi tau borang tu nanti citer My Wife Is Driver tak leh habis pulak..... dah xleh tengok karangan cheery yang kiut macam tuan punya nama nyerr

    ReplyDelete
  2. hidup cik cheery *tetiba* kihkihkih

    ReplyDelete
  3. hehe..zie pun taw. if ada anak perempuan...nk bby secute mia sara tu. hikss :D

    ReplyDelete
  4. Semoga dapat baby yang kiut macam tu kelak....hehehhee

    ReplyDelete
  5. telah berubah menjadi lisa? wow! hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...