Nuffnang ads

Tuesday, September 22, 2020

Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery

Hi Assalamualaikum dan selamat pΓ gi semua. Mintak maaf sangat-sangat, busy lately sampaikan nak buat giveaway pun tak sempat. 

Giveaway pun dah mcm janji tinggal janji jer hahaha. Okey, anak tengah tido nih so kita terus kepada giveaway. Giveaway ni sempena berakhirnya Moratorium, boleh ghituh? Kihkihkih. 

Memang sedih plak Moratorium berakhir 31 September nih. Sebab tiada lagi extra money untuk enjoy2. Siapa yg berjaya buat simpanan Moratorium tu aku just nak ucap tahniah. You all memang the best, berdisiplin. Bagus!!!

Aku? Duit extra tu Aku buat bayar hutang kredit card. Now dah patah2 Kan dah kredit card. Tak mau pakai lagi dah. Huhu

Okey berbalik pada giveaway, hahaha nak habis page dah baru nak start hehe. Senang ja k, siapa2 pun boleh join.

1) Anda perlu follow blog ini Ct Cheery, perlu like, follow page ini:- FB Hawa Aziz dan FB page Sabun Pasti Mantop-Stokis Penang. Aku pun Akan follow platform korang jugak yeh πŸ€—.

2) Buat entry khas di blog kalian dengan tajuk 

" Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery!' dan tampalkan banner contest pada entry kalian.

3) Ceritakan Sikit mengenai Moratorium korang. Apa korang buat dgn duit extra? Cerita lah apa2 pun.

Admin Akan pilih 5 pemenang. Giveaway ini berlangsung selama September dan hari ini adalah hari pertama. (22-30 September 2020)

Pemenang akan dipilih melalui random.org. Pemenang akan diumumkan dalam FB page Sabun Pasti Mantop - Stokis Penang dan juga dalam blog ini selang sehari.

Hadiah utk pemenang

1) Sabun Pasti Mantop (5L) X 2 pemenang

2) Hadiah saguhati X 3 Pemenang

3) Review Entry khas X 5 peserta

4) Bloglist October X 10 blogger

** Admin berhak menukar hadiah Giveaway

Free shipping dan COD Semenanjung  Malaysia. 

Giveaway bermula sekarang!!!! πŸ₯°πŸ₯°

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Updated Senarai Peserta GA "Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery"

Terima kasih πŸ€— uolls sebab sudi join GA hakak ni. GA PERTAMA ni taw. Dah lebih 10 orang join ni pun hakak bersyukur sangat. So, ajak ramai2 join. Sebab hadiah dia berbaloi k. 

Sebelum tu hakak nak remind uolls mesti follow syarat2 yg tertulis k. If Nama Naik sebagai Pemenang tapi tak follow syarat2 yg tertulis, hakak terpaksa cancel dan Cari Pemenang baru. TQ sekali lagi πŸ€—

Ini dia Senarai peserta.. Gi jalan blogwalking Sana k. Uolls Memang the Best!!! πŸ€—πŸ€—

1. https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/09/giveaway-bye-bye-moratorium.html

2. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/giveaway-bye-bye-moratorium.html

3. https://www.mialiana.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

4. https://www.shikinrazali.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

5. https://youthayuju.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

6. https://penselduabee.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

7. https://pemudattbc.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

8. https://www.aziankhalil.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

9. http://zzzyy.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

10. http://www.duniashida.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

11. http://www.mamapipie.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

12. https://www.ahmadhasif.tk/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

13. https://sheilaarshad.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html


Alhamdulillah... Giveaway Sudah Tamat!! πŸ₯° Terima Kasih tak terhingga pada yang sudi join yeh πŸ€—




32 comments:

  1. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2020/09/giveaway-bye-bye-moratorium.html

    ReplyDelete
  2. Menarik ni. Jemput join GA kita.. :) http://www.aimisyahirah.com/2020/09/special-september-giveaway-by-misya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah join. Sudi2 join GA Kita jgk yah Misya πŸ₯° TQ

      Delete
  3. bismilah

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/09/giveaway-bye-bye-moratorium.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Cuya. Good luck yah πŸ€—

      Delete
    2. Lupa nak cakap kak..FB saya Nurnasuha Mohd Fadzil

      Delete
    3. saya ad mesej akk kt fb, yg fb akk hritu saya dh follow,hrini tgk tk follow lak..internet mengong kot masa tu...jadi saya terus add fb akk..

      Delete
  4. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya join dan support awak...

    https://www.shikinrazali.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
  6. Saya join juga πŸ₯°
    https://youthayuju.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah TQ Ayu.ju. all the best πŸ€—

      Delete
  7. saya join. https://ctcheery87.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah TQ Radhia join. All the best πŸ€—

      Delete
  8. Assalam.. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ main support cheery. All the best πŸ€—

      Delete
  9. terima kasih sbb jemput abe kie join GA ni. Tp abe kie x ada moratorium pun jd x de pengalaman. hehehehe... apa2 pun good luck!

    ReplyDelete
  10. terima kasih atas jemputannya..dah join pun..
    https://www.aziankhalil.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah TQ Azian support Kita. All the best πŸ€—

      Delete
  11. http://zzzyy.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html
    saya join

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum, shida join :)
    http://www.duniashida.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ support, Shida. Owh cheery Salah tarikh ke hahaha. Btw all the best πŸ€—

      Delete
  13. Salam kenal.. mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal,

    saya join ya.

    https://www.ahmadhasif.tk/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete
  15. Thanks sudi invite i join give away. :) good luck to all particpants yer!

    ReplyDelete
  16. hi..ammi join di saat akhir

    https://sheilaarshad.blogspot.com/2020/09/giveaway-selamat-tinggal-moratorium-by.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...