Nuffnang ads

Sunday, August 4, 2019

Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway

Assalamualaikum uolls... entry hari nih dibuat demi support blogger Kita. Sempena Bulan kelahiran blogger Shu, dia ada buat giveaway. Giveaway nih dah Kali ketiga Okey. Wow... Aku pun Ada plan nak buat giveaway tapi Masih tak berhasil hahaha

Okey... blogger Kita nih Lahir pada 04/08.

Selamat Hari Lahir Shu!!!!

By the way... giveaway nih berlangsung pada 04/08 6.16 pagi sehingga 22/08 6.16 pagi. Pemenang Akan diumumkan tiga hari kemudian (25/08)

Sila klik banner dibawah untuk join k


Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga Dan Keempat :
(akan diberitahu kelak)

Menarik Kan hadiahnya?

jom support blogger Shu..

14 comments:

  1. Uuuii menarik hadiah-hadiahnya 😎👍🏻

    All the best buat Ct Cheery! 🤓

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. terima kasih sudi support shu, semoga rezeki menjadi milik sis.. dan salam perkenalan..

    ReplyDelete
  3. hi, saya dari GA yg sama..good luck..:) done follow #223

    ReplyDelete
  4. gudluck, singgah dari giveaway yg sama :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Good luck. Ruby dari GA yang sama ;)

    ReplyDelete
  6. Hye awak, ema datang dari GA yg sama https://ematunz.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaad.html

    GA ema tamat 25/8 ni, singgah tau https://bit.ly/2KuA5io

    ReplyDelete
  7. Good luck! Singgah sambil follow dari segmen yang sama :)

    www.naniena.com

    ReplyDelete
  8. Singgah sini sambil minum kopi ais ikat tepi.ngeh3

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Singgah sini sambil minum kopi ais ikat tepi.ngeh3

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Good luck. Semoga murah rezeki sis...
    Blogwalking dari https://theathra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam Ahad, jemput ke blog shu tengok senarai pemenang.. :D https://www.shuhaidasaad.com/2019/08/para-pemenang-shuhaidasaadcom-3rd.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...