Monday, November 12, 2012

हमारी प्यारी ब्लॉगर्स को दिवाली बधाई

Assalammualaikum kalian semua yg tercinta,blogger sekalian..
Happy deepavali pada semua blogger..
Happy cuti-cuti pada yg pergi bercuti..
Jemput dewali kat rumah yeh!!! maruka xde lah keropok ada lah..

Kowang nampak ucapan dewali kat atas tu?
cer teka apa yg aku ucapkan..
sapa yg kasi jawapan paling tepat dan terawal aku kasi special gift..amacam??ada bran??
hahaha....clu2xnya ada pada apa yg aku tulis dalam entry ni..(paham tak??)

pape pun Happy Deepavali pada semua rakyat malaysia..
1 Malaysia 


p/s: Teka teki sesaja jer,xde paksaan...
Kowang sambut dewali pegi mana ek?

10 comments:

  1. happy deepavali kepada semua blogger yg dicintai...hihi... gitu ek? ~guna google translate jer pongggg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi lah tu,haha..pandai jaa..email nama,alamat penuh dan no fon jaa kat sini ctcheery87@gmail.com..okey!!!

      Delete
    2. hehe... betul ehh? x sangka lak.. btw, jaa dah send detail td...

      Delete
  2. HAPPY DIWALI :) hehehe...sonok arr uols berpublic holiday semlm. kat sarawak tak taw :(

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ct...hepi deepavali yer...;)

    ReplyDelete
  4. deepavali vartikel.. kahkahakah... hentam jer..

    ReplyDelete
  5. tajuk tu yang menarik tuh.. ahahahaa.... amende yang di ucapkan ntah la.. mungkin die cakap, sape tak mandi lagi pergi mandi sebab hari ni deepabali.. ehh

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti :D alang2 amik cuti smgu jomm

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...