Thursday, January 10, 2013

Aku dan PC bawu..


Aku dan PC bawu..

Nampak tak tajuk entry ni..dari tajuk pon kowang dah leh agak kan aku ni mcm nak eksyen aje dengan pc bawu..

dari minggu lepas agi asyik citer pc bawu, pc bawu, pc bawu dan buzy keje..kan?kan? mesti kowang boring kan…xde modal lain ke???

Memang xde pun!!uwaaa..sedihnya hidup..

Tapi kali ni aku nak tunjuk kowang pc bawu tu dan workstation aku yang super duper boring..hahaha


Ni lah pcnya..20” aje..bukan aku punya pun,company punya xcually..sob..sob..sob

Xpelah, tumpang guna xsalah kan..?

Owh, pix pc lama xsempat nak amik, koz lepas tukar terus sumbat masuk gudang..buat sarang tikus mungkin..huh,dah mcm kacang lupakan kulit..

Keje aku terkial-kial sikit koz pakai Microsoft bawu kan..masa 1st guna nak cari button print pun hampir setengah jam bawu jumpa..nampak tak penipuan dan unsophisticated aku di situ…tp klu curi berblogging laju aje uolls…wahahaha…


Owh, now aku nak tabik pada diri sendiri koz workstation aku dah kemas “sikit” tak serabut dan lapok mcm dulu lagi..
nampak tak pokok rumput kat pix ats tu..segar bugar kan..walaupun hanya rumput tetap natural..terima kasih pada akak cleaner yang tolong aku cabut pokok rumput tu…t aku lanja ais cream Malaysia..in sha allah..(xjanji)..hehe..puihh!!selfish punya olang…

 P/s: Teruskan keep in touch ngan Cheery yeh?

20 comments:

  1. hakhak . rumput aje tak cukup kak . hangkut sekali dgn pasu la . baru meriah sikit .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kang kena ligan ngan tukang kebun,dah la lari xlarat..hahaha

      Delete
  2. berlagak tak hinggat dapat pc baru huh !! uncle pakai pc tahun zman hang tuah punya...tu pun kekadang ok kekadang luup terus hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lup teruslah bagus uncle leh beli bawu tewus..haha

      Delete
  3. tabik dr sendri ke ttup dahi? ngeh2xxxx.
    ala, nnt aku pn dpt pC br jgk, lg besarrrrrrrrrrr skrin dia tau. huh..huh..
    makan oreo x ajak pn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh..statement sedapkan hati sendiri..wakahkahkah...

      Delete
  4. waahhh.. dapat PC baru~ bertuahnye~ PC sis nih dr zaman tok kadok lagi.. x de pon org suh ganti.. bila x boleh bukak Microsoft dari version baru kecoh lah satu opis gi pinjam PC org.. sadis kan~
    nak pc caru jugakkkkkkk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat mogok lapar akak..tak pun mogok xnak keje..hehe

      Delete
  5. erkkk tak nampak pc pun nampak monitor dengan keyboard je cheery? hehehehehehee

    ReplyDelete
  6. best best nanti is nak tanam pokok kelapa lak kat tepi pc is leh kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana leh,t mati lupa ingatan kena hempap buah kelapa..haha

      Delete
    2. hehehehe ala dah besar nanti is tanam plak kat luar, actually pokok kelapa masih kecik cantik, warna dia hijau terang

      Delete
  7. berlakun nampak!..bukak file company..tapi pc berwajah blog..kantoiiii..hehehehee

    bila nak ajak makan oreo tu skali..tggu gak nih..hahahaha..
    salam kenal dik..akk balas kunjungan awk..
    tq..tekiuw..and TQ..sama je ek!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak..kantoi sudah..xleh kak orea tu xsedap..hehe

      Delete
  8. eii seronok n untungnya, office N masih guna pc dekstop yang gedabak.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..pc tu lah cheery guna dulu..huh!

      Delete
  9. Assalamualaikum..hai..saya Izan mama mia...sorry komen lari tajuk yaa...nak order rempah masak hitam ker..jom ke page Izan Mama Mia...kita cerita di sana...bt masa sekarang saya xleh nak berblog....tq... :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. best lah gak,semangat berblog..hehe(eceh ..bukn semangat keje?)

      Delete
  11. kerja ghajin2 ye..

    nak oreo tu sikit, boleh?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...