Monday, January 7, 2013

Page Blog cheery dah okey!

Ingat tak,last week cheery ada merungut sal blog cheery yang tak betoi ...mcm tuan dia..haha..kat sini untuk tahu..sekarang dah ok dah..rupa-rupanya ada cacing a.k.a malware kat blog aku tu..

 dtgnya cacing tu dari blog lain..untuk bunuh cacing tu aku terpaksa delete link blog tu..bawu ok ,xde dah garis2x yang membencikan mata yg melihat,leh buka mcm biasa..jangan salah faham,bukan unfollow pun just delete link...terpaksa untuk selamatkan pc company and blog sendiri...haha..over tak aku?



p/s: betoi ke malware tu cacing?

8 comments:

  1. Cheery aper kah linknyer? hmmm sian link tu ader cacing kena kasi makan oren banyak2.

    ReplyDelete
  2. boleh add blk nanti.. bila dh okeh.. tapi kalo blog yg dh x aktif.. xyah add blk pon x pe.. hihihi..

    bukan blog sis kan????? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. don't worry sis..bukan blog sis..hehe

      Delete
  3. ooo malware rupanya yer... link sape tu? link jaakechik kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan..link jaa ada lagi kat list tu

      Delete
  4. nih email address sis~

    azuranafira@gmail.com

    nak mintak ape tuuuuuu... muehehehehe..ahaks~

    ReplyDelete
  5. ok thankz..hehe..adalah!!!..nanti kita slowtalk..wahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...