Tuesday, January 8, 2013

Perhatian jaakechik..

perhatian semua..wah! bunyi mcm important kan..haha..gempak tak uolls?
sebenarnya cheery buzy jugak keje ni tp mls nak buzykan diri..wat kejer relex aje tp cepatlah..mampus nak kena hantam ngan bos aku wat keje terhegeh-hegeh..dah lah pagi2x lagi owang tua tu dah mengamok (naik angin ngan supplier yg mcm2 pe'el tu..)

Sebenarnya cheery just nak inform untuk satu perkara ni..pasal malware..semua rakan blogger hope jenguk2x blog sendri..koz nanti kowang akan pasan yang blog kowang terkena malware..malware yang buat rakan lain xleh bukak blog kowang..dan dekat warning tu akan gtaw punca @ dari mana blog kowang dapat benda alah tu..aku sendiri pun tak tau cmne nak buat..tp solution yang aku dah wat adalah delete link blog tersebut untuk sementara waktu..okey...aku rasa benda ni kena alert juga koz blogger lain xleh nak masuk blog kowang..

jaa tlong do something koz ada benda cheery nak dari blog jaa...haha...i mean nak blogwalking lah...

7 comments:

  1. jaa bukak blog jaa tanpa login tak ada pon... haih.. menyusahkan betull

    ReplyDelete
  2. hai..salam kenal..salam follow..dari segmen mak dara..jom follow
    balik

    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cer tgk dah ok ke belom blog jaa skrg, jaa benornya kat ofis ni tgh operasi ngn pdrm lak tu..aiyooo... blog boleh pulak wat hal... btw, tengkiu coz sudi bgtau... susah payah lak tu call jaa..hihi..

    ReplyDelete
  4. jgn lupa delete komen yg ada no.fon jaa tu yer..

    ReplyDelete
  5. salam.. datang terjah dari link blog mak dara.. ^_^

    http://www.lokmanramli.my

    ReplyDelete
  6. tu la. kena hati2 skit pasal malware ni..

    p/s: terjah sini dari segmen mak dara dan terus follow

    ReplyDelete
  7. datang BW dari blog mak dara .. jom sggh blog yana -> http://www.nazlyizan.my/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...