Thursday, January 31, 2013

Berat Blog aku


Semalam stress dan kecewa hati punya pasai, waktu lunch aku godek2x penimbang,
aku naik atas penimbang bersama PC yang tertera website 'Diary aku manja' di skrin PC.
Tujuan aku mahu tahu berat Diary aku manja punya website. dan berat aku..wahaha*giler

Kowang percaya,kowang problm!haha
Kowang nak check tak berat blog kowang...
aku dah timbang blog aku.Jom tengok????
"
"
"
"
"
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
Taraaa........Nampak tak?

Diary Aku Manja
Berat : 162.03KB
Load Time: 0.48 Seconds

Aku tahu dari si comey ni  mialiana
Nak timbang juga g sini yeh..klik2x sini
cer lah timbang,nak gak aku tahu siapa lagi berat..hahaha..

P/s: Ni la keje owang tak dak keje..hehe xoxo


6 comments:

  1. waaahhh.. nak cek jugak lah.. tq2..

    ReplyDelete
  2. ciksu dah timbang hari tu..boleh lah boleh..hihi

    meh amik tag..join GA, nak:)

    http://lobaksusuegacontest.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-ibu-amirul.html

    ReplyDelete
  3. jaa pun dah penah timbang berat blog jaa... lebih kurang ngn blog cheery gak resultnya...hhihihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...