Thursday, January 17, 2013

Overtime yang menyeksakan…


Wah!!!terseksanya nak siapkan material code..kejadah apa ni!!!!
System SAP punya pasai..

Mata aku tak larat nak bukak dan plus dengan sakit pinggang teramat sangat…
Rasa mcm nak patah dah plus situasi sejuk dan sunyi mcm malaikat yang lalu tu..
[bape kali plus dah]

Klu malaikat yang lalu Alhamdulillah…klu utnah???
[cer terbalik kan ejaan tu,jadi apa?]

Ada lebih kurang 500 lebih material code yang patut di key in…


Tapi cer tengok pic,bawu seratus lebih..2 pun setelah dipilih kasihkan

Sebenarnya kan…aku tipu aje!!hahaha [gelak noty]
wah kuang ajaqnya ko!!

Sebenarnya ,dari 500 material tu kena pilih dan saperatekan mana yang slalu company beli dan pakai..nak key in sampai 500 mau patah jejari runcing aku menaip…
Hah!!cukuplah jangan seksa otak aku lagi..tak sanggup dah..

Seram Sejuk lain macam ah wei…?? tatut!!!lariiiiiiiiiiiiiii!!!!
Sambung esok pagi key in…okey

p/s: ini malam semalam punya citer..haha,lambat nyer ko update???

8 comments:

  1. perghhh mau berpinau jugak mata mak melihat code code tu.. semoga dapat dihabiskan dan dipermudahkan hendaknya ya

    ReplyDelete
  2. tak phm ler sume kat atas tu... cheery keje apa? akauntan kah?

    ReplyDelete
  3. perluu dibantu ke..hihi

    ct jom join GA, nak..

    klik link kat bawah k..

    oh ya ciksu letak link ct kat situ ye :)

    ReplyDelete
  4. waduh lupa pula msuk link

    http://lobaksusuegacontest.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz jemput ciksu..cheery dah join tp satu GA aje..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...