Friday, September 14, 2012

Gambar Hidup

Hai, Assalammualaikum...

Tak nak tulis banyak dah. aku just nak abadikan gambar yang dikatakan hidup ni. dalam banyak2x pix aku interested dengan 2 pix perempuan chantek..sangat menarik dan tertarik ko memang the boom. hehe...


Pix ni dilukis oleh seorang perempuan jepun. dikatakan melukis dirinya sendiri. 
maknanya pix ni pix dia lah. 
chantek owangnya. lepas pix ni siap dia bunuh diri. Tapi pix dia nampak hidup


Ni pix monalisa.semua taw kan so xyah tulis pape lah. Pix ni seperti memerhatikan kowang jer. 
jangan nakal-nakal taw..

Bye........

Owh ya, nak tengok lebih g blog ni kisahkitajer

8 comments:

  1. cam ner lah agaknye org lukis gambar diri sendirik.. hehehe.. sis tak pandai melukis.. keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mybe dia melukis depan cermin kot kak. . sama la kita tp cheery pandai lukis orang lidi.hahaha

      Delete
  2. Pic gadis Jepun tuh dikatakan berhantu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer..penah dengar jugak.kalo kita seru dia lah.

      Delete
  3. huhu.. takut la tengok pic pompuan jepun tu.. cam real je. Peragaan Topi Yang Paling Aneh

    ReplyDelete
  4. alamak potret awek jepun tu macam pix ex girl jaaa????? ahakz just kidding. tapi memang hidup la potret yang dia lukis tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...