Monday, May 12, 2014

Apa jadi pada susu tepung?? Rosak kah?


Apa terjadi pada susu tepung aku kat bawah ni?
Dia punya struktur kasar , tak gebu macam biasa..


Bila dibancuh, airnya jadi begini??
Kok bisa??


Susu tepung ni dah rosak ke?? Boleh minum ke?
Kenapa boleh jadi gitu??

semalam, aku nak minum pun takut, takut keracunan!
What the fish?? hahaha

Aku ada cuba search dalam tenet, tapi xdapat jawapan.
Ada sapa-sapa boleh explain?? 

2 comments:

  1. Ohhh.. susu tuh baru bukak or dh lama bukak??
    jangan minum lah dik..
    kang tak pepasal sakit perut plak kan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama bukak sis..sy masukkan dlm balang..pastu lama tak minum. smlm nak masukkan stock baru..pastu nengok susu lama jd gitu..so was-was lah leh minum ke tak..nak kata rosak xbau masam pun..hihi.sib baik sikit jer,xsyg sangat, leh terus buang jer lah.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...