Thursday, May 1, 2014

Selamat Hari Pekerja 01/05/2014

Jom sarap dulu! @ Office

Selamat hari pekerja semua,
Walaupun iools tahu hari ni cuti uolls tapi iools tetap datang ke office untuk bekerja

Bukan sebab iools rajin sangat uolls..No..No..No!!
tapi sebab iools tak ada planning nak kemana-mana
seperti enggak tahu nak kemana cuti macam ni..hah,gituk!!
tambahan pulak cuti 1 hari saja
apalah yang ada dengan satu hari kan?
lain la kalu dua hari direct terus khamis sampai ahad..wow!! terus i berlari-lari balik kampong
urmmm....bestkan kalo cuti lama mcm tu..hahaha

Kebetulan pulak iools memang ada keje ofis yang belum settle,
why not iools pergi office jer..assume celebrate hari bekerja sorang-sorang..kahkahkah
Jumaat pulak system akan down, maybe satu hari
so, better siapkan keje hari ni..and than next week bos iools boleh sign semua keje tu
urmm..genius tak iools?? komited tak iools??wallahhh!!!

Tiba-tiba productiviti meningkat tinggi pulak!
bahahaha...whatever!!!

Korang cuti hari ni pergi mana????

Selamat Hari Bekerja semua ^______^



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...