Friday, May 9, 2014

Perkhidmatan Sewa Kereta JDSMART - Your WORTHWHILE Choices

Dalam hidup ni, tak ada banyak benda yang boleh aku banggakan. Blog kesayangan aku ni lahir pada 11 july 2009. Agak lama kalo kira pada tahun. Yelah cer kira 2014 tolak 2009, kan 5 tahun tu? Masa tu tak ada benda nak cerita atau kongsikan sebab masih baru , masih hingusan bak kata orang tua-tua.                         "sekarang dah tua pun menulis macam budak hingusan lagi"..hahaha

Tak tahu nak kongsi cerita apa. tengok blog orang lain, banyak cerita , banyak benda yang nak dikisahkan dan specialist watak yang dibanggakan? Aku? takde apa yang hendak dibanggakan sebab tu asyik-asyik entry puji diri aje. asyik-asyik admit sari yanti versi babamlah versi hijab lah...gelyyyshh sangat!!!!
My personal blog? just a plain me. Bekas remaja yang wajah iras sari yanti...hahahah *perasan lagi!*
okey, actually bekas pelajar jurusan pengurusan in bracket pemasaran.

Agak lama owner blog ini mencari jati diri..mencari kelebihan diri dan mencari keunikan yang tersendiri.
tapi apakan daya kita manusia yang punya banyak kelemahan,
dimana bumi dipijak disitu langit dijunjung!!
dimana lembu meragut rumput disitu najis dilepaskan! *apakah???* hahahaha...

Dah,dah..cukup!! rasa macam poyo sangat pulak..gelyyyshh !!!!!hehe tiba tiba cakap pasal najis. pleasee lah!!!!!

so, sepanjang tahun ni banyak yang aku perasankan, bukan perasan sari yanti lah tapi perasankan perubahan dalam hidup aku...dah tak plain sangat, ada aje tempat yang aku nak pergi. ada jer benda yang aku nak makan. ada aje benda yang aku nak buat dan kongsikan. Kalo orang cerita tempat tu best untuk shopping, tempat ni best untuk makan, tempat sana best untuk jalan-jalan cuci mata, tempat sinun best untuk main-main, laju aje aku survey kete nak ajak 6,7,8,9,10 kenkawan nak berjalan. Nak mengangkut dalam kete biva aku tu? mana muat dah semua pulak badan macam badak berendam,kembang lain macam..mautnya pancit kete aku..hahaha

Dulu, kalo nak pergi mana-mana mesti fikirkan kenderaan apa nak naik, kalo nak sewa nak sewa dengan siapa ?? Lepas tu nak kete yang besor  tapi murah. agak-agak macam boleh muat 5,6,7 ekor lembu. kalo 10 ekor lagi bagus..hahaha..kalo tak ada kereta, mulalah cancel last minute ...huh sangat frust!!! 

Semua tu tak ada masalah pada aku lagi dengan adanya perkhidmatan sewa kereta JDSMART, 'Your WORTHWHILE Choices'
so, anytime anywhere we can start on to destination... equal to anytime anywhere we can fly..-..-

Perkhidmatan ini tertumpa di area selangor dan KL. Yang datang KL naik flight, naik bus boleh call untuk sewa kereta. Dah ada kereta baru boleh jalan-jalan KL kan? Orang KL yang nak berjalan luar KL, boleh dapatkan perkhidmatan sewa kereta ini untuk kemudahan anda..Pilihan berbaloi anda!hihi


Macam sampan ni, kan boleh bawak ramai tu..hahaha

Penghantaran disediakan dengan kos yang sangat berpatutan. Jangan risau, harga boleh dirunding sampai anda menjadi. friendly service k. uools boleh discuss bebaik dengan diorang..diorang tak makan orang, Jangan wisau okey..korang nak main tumbuk menumbuk pun boleh..lepas tu jangan pulak cakap aku yang ajar...hahaha

Call terus aje kat nombor yang i berikan okey!



tapi tolong yeh, jangan fly dengan kereta tu ..hahahah ^_____^



4 comments:

  1. JV bisness sewa kete ke?? heheehhehe
    sis pon selalu gak sewa kenderaan bila nak berjalan bersama famili.
    selalunye sis perlukan kenderaan yang besar lah.
    lagi besar lagi bagus. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jugak sis...van pun ada..dari four wheel sampai ke moto pun ada..basikal jer xde lagi belum ada yg request hehe..so kalo sis nak try service diowang boleh lah kol ckp sis kenal dari blog ct cheery..hii

      Delete
  2. Assalam..

    Blog yang menarik dan penuh info. Kalau nak bercuti ke mana-mana atau datang ke Shah Alam dan memerlukan Kereta Sewa, hubungi kami k. Kereta banyak yang baru dan harga pun berpatutan. Lawati website kami untuk maklumat lanjut :)

    Wan - Syarikat Kereta Sewa Shah Alam

    ReplyDelete
  3. Terbaik.. alternatif lain untuk kereta sewa di shah alam, boleh cuba KLEZCAR cawangan Bukit Raja. Kami fokus pada kawasan di shah alam, klang n subang.

    Kereta baru dan selesa.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...