Tuesday, October 2, 2012

Perlu ker pompuan merajuk?

Jumaat lepas aku rasa tak sedap hati..
Jantung aku bergelora hebat. 
aku takut something bad happen to
orang-orang orang yang aku sayang,.
so untuk sedapkan hati yang tak sedap ni,
aku pun kol semua yang tersayang..
Alhamdllah family aku semua sihat and tenteram..

Tapi, aku tak dapat feedback dari 'dia'..
aku risau sesangat,tak tahu nak habaq cm ne
aku kol xangkat msj tak reply..mana aku tak risau..
semalaman aku tidur tak tenteram,mimpi bukan2x
dan otak aku pun dah pikir bukan2x..

Pas tu baru aku dapat tahu rupannya 'dia' kena tahan kat wad
dah discharge bawu bagitau aku..sakitnya hati ya rabbi..
aku cari 'dia' mcm owang giler...

Dah 2 hari aku merajuk...
Dia Kol tak nak angkat,msj pun tak nak balas..
napa aku wat mcm tu? sebab aku marah kot..
tapi..perlu ker aku merajuk?
terpikir-pikir ni nak reply msj ker tak..
nak terus merajuk ker tak?
umm..pompuan..pompuan...
susahnya jadi pompuan....!!


12 comments:

  1. hehehe.. memang susah kan nak paham hati pompuan nih~ kadang2 diri sendirik pon tak paham ngan diri sendirik..

    hehehe.. dah lah majuk.. sian dia~ maybe ade bende yg dia nak explain pasal x bagitau dia masuk wad tuh..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pikir2x balik,penat jer majuk sis,xde pun nk pujuk..menci toi :(

      Delete
  2. Replies
    1. pujuk pun kena manja2x juga kan..haha..:)

      Delete
  3. ye ar..kalau sis pon majuk kot..orang susah hati pikir pasal die ek..die tak bagitau ape2 pon kat kite..mase bercinta memang gitu lar..sis dah kawen selalu gak majuk..tapi selalunyer kejap jer..mungkin sebab depan mate kot..jadi majuk tu tak lama..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ak taw sis..betoi2x..kita separuh mata risaukn dia

      Delete
  4. Hak seorang perempuan...merajuk..
    Kita lelaki ini tugasnya memujuk..normal..hehehhe
    Atau buat tak tahu ajer..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun,normally lelaki ni buat tak tahu jer..huhu

      Delete
  5. alamak kalau girl merajuk is tak reti pujuk looorr, kalau dulu ex is merajuk, is pujuk2 xmakan is pulak yang merajuk dia pulak pujuk is hahahahahaha.


    Santai iskandarX

    ReplyDelete
    Replies
    1. xleh cm tu is.. is kena blajar ni..hehe

      Delete
  6. Salam Ct Cheery...

    Adatlah kalau perempuan merajuk kan..Azera dulu pun kuat gak merajuk tapi alhamdulillah ada yang sudi memujuk..ahaks :-)...Anyway Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join GA dari Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. best lah cm tu..kerap2x sikit merajuk!haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...