Wednesday, October 10, 2012

Pagi yang Indah!

Assalammualaikum dan salam pagi hamba2x ALLAH sekalian alam...........
Eceh! ceria lain macam pulak hari ni. padahal semalam bad mood tak tau nak citer..
Mybe sebab pagi2x lagi dah tercongak depan Ofis..
Hidup udara segar pagi..package sekali dengan vitamin c dari si matahari..xpayah nak perabis duit nak beli vitamin c bagai, dah ada dah yg free off charge kan..alhamdullah..Macam biasa pagi2x tulis blog ni nak kongsi citer jer...jom baca!

Di sebuah taman permainnan kanak-kanak, di satu penjuru dekat dengan tasik sepasang kekasih sedang berbual mesra. Panggilan abang, sayang bagai disertai pegang2x (pegang tangan jer),manja2x gitu.

" Sayang, apa yang awak paling inginkan bila kita dah kahwin nanti?" Si boyfriend mengusap-ngusap lengan si girlfriend manja. si girlfriend yang mendengar tersenyum gatal. wah! melawan ni.

" Perkara yang paling sayang inginkan adalah, abang mencium diri sayang di 3 tempat terbaik."

" Ah! Mudah jer bagi abang! semua tempat abg nak cium."

" Tapi, sayang nak 3 tempat jer!" si boyfriend mengangkat keningnya memikirkan kehendak si girlfriend itu.

" Okey, cuba sayang katakan di 3 tempat yang mana sayang nak abang cium?"

si girlfriend tersenyum bahagia. " Paris, London dan New York."

!@#$%^&*?

* si boyfriend hancur hati..








7 comments:

  1. paris, london, new york? ayarkkk...hambek ko! pengsan terus! hehehehee...

    ReplyDelete
  2. p/s : nak tumpang menyibuk siket, nak tnya kenapa letak nuff kat footer? alih ler kat bawah header baru ada yg klik2..heee....

    ~maaf menyibok~

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh,mcm tu ker jaa??ok,t cheery ubah...
      xpe,thankz koz 'mnyibuk'..hahaha :)

      Delete
  3. hahahahahahah, padan muka si boyfriend tu, nak sangat cium, sampai ke Paris tu jauh makan modal, kalau setakat Perlis je tak per gak la, is pun sanggup lagi hehehehe, tapi kesian gak laa kat si boyfriend tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...