Wednesday, October 31, 2012

What???Cheery??kahkahkah!!!!!!...

Dengan muka bengangnya aku tulis entry ni..
sebenarnya xde la bengang pun..sesaja jer..hahah propa
Al-kisah pada satu hari diofis,emm...pagi ker petang ek? ah!aku xingat..
tengah bercakap dalam fon masa tu..waktu tengahhari xsilap aku!
aku mintak supplier hantar quotation sbb aku nak buat bid tab..dia ckp ok and than dia pun mintak lah aku punya email personal sbb dia dah try hantar ke aku punya email company tp pe kejadah problm tah,xdapt masuk email tu.
Dengan profesionalnya aku pun berdialog ngan dia.....lampu dihidupkan*cewah mcm drama pentas lak..hehe

Aku: okey,En leh send ke gmail sy yeh,amik address ni ctcheery87@gmail.com.my
Supplier: spell please?
Aku: c.t and than cheery, c.h.e.e.r.y .8.7
Supplier: What? Cheery? kahkahkah!!!! * mybe dia gelak guling2x koz dengar mcm bang!bang!bang!,yer ker?yerla kot imagination aku tinggi sikit..hehe


Aku: kenapa gelak?
supplier: cheery!
Aku: napa ngan cheery?
supplier: erkk!!!!okey sorry..t sy email ke cheery yeh? kahkahkah!!!!*aku dengar dia gelak lagi before letak phone. dermm!!!sabar jer lah aku!!!

Aku agak mungkin dia aneh ataw lebih tepat lagi lucu dengan kewujudan "cheery". ataw mungkin juga dia kegilaan emosi selepas mendengar suara merdu aku di phone? jangan tak taw suara aku merdu taw, xtipu!!sumpah pocong!!. cowok2x leh jatuh cinta tuuu! bak buluh perindu kononnya..xcaya try kol ckp ngan aku. tapi..tapi..karok fail! kuang..kuang..assume jer mcm tu yeh?..


p/s: entry xde motif..

4 comments:

  1. ada jugak gitu eh... benda x kelakar pon kan? sukati kita ler..nak guna nick name apa pun..huhu.... btw salam aidiladha yer...

    ReplyDelete
  2. cheery.....
    aww aww..
    hahak..
    btw, salam kenal :)

    ReplyDelete
  3. ahahahahaha sahih supplier tu gelak sampai terguling sampai terantuk kat meja dua tiga kali tu, maybe cheery tu ada trigger mana mana cerita lucu dalam kepala hotak dia tu kowt? ahak.

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. adoiii laaa.. lagi tak tahan tengok kuceng tu nyanyi.. hahaha..
    jahat orang tu.. sesuka hati jer gelak.. sekeh kepala baru tau~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...