Saturday, October 13, 2012

Cerita malam pertama

Satu malam pertama, saya nampak awak datang kat saya. Saya nampak awak senyum. Awak nampak hensem dimata saya bila senyum. saya pun balas la senyum balik. bila awak hampir-hampir nak usap pipi saya tiba-tiba awak hilang. Saya terkejut, macam mana awak boleh tiba-tiba hilang. saya tercari-cari awak. Seingat saya awak pakai baju color merah. saya cari-cari lagi..cari lagi..tak de! awak hilang!Oh, TIDAK!!!!


Napa awak hilang macamtu jer, saya kecewa lah macam ni...majuk lah
malam esoknya pun macam tu, kejadian yang sama,perkara yang sama. awak hilang lagi. 
2 hari berturut-turut awak hilang
2 hari berturut-turut saya mimpikan awak..
kenapa yer saya nampak awak dlm mimpi?
awak bebaik jer kan?
hope macam tu lah!

********
Happ!!! jangan pikir bukan2x yeh, gigit t..!!
2 malam turut-turut aku mimpikan W (bukan nama sebenar)
Dia tu ex-boyfriend aku..
tak tahu lah kenapa! nak kata aku windu kan dia,xde-xde!
pikirkan dia pun aku tak..tapi napa tetiba jer ek..kadang-kadang terdetik kat hati risau something bad happen kat dia..tp hope tak lah..tak nah lah mcm tu..!  eishh!!! Rasanya dia bebaik jer lah kan???

p/s: Entry penasaran!!!!hahahahaha...* cheery giler kejab*



9 comments:

  1. aiyoo tajuk cam 18sx jer...laju2 jer jaa klik nak baca ekekekke...

    ReplyDelete
  2. hahahaha itu aaa jaakechik is pun ingat 18SX tadi hehehehe cheery, maybe dalam fikiran cheery tadak dia tapi dalam hati masih ada mana nak pi tau kowt2 lah, cuba2 lah contact tanyakan khabar xsalah tanya khabar je kan? is pun kekadang pun still msg ex is maybe roh kitaorang dah kena binding dah kot?

    ReplyDelete
    Replies
    1. the problm is dah lost contct ngan dia.. phone cheery dah hilang..

      Delete
  3. tajuk mmg dasyat.. hehe :D nampaknya ex bf w tu sgt dirindui :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xyah nak windu sangat lah,dia xingat kita pun oopet..huhu

      Delete
  4. hahaha...malam pertama... ehh... W?? mesti nama Ex lu tu Wan Kamarulzaman... betul tak??? kui3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wan kamarulzaman tu wa punya lecturer dulu..nama klasik bebenor!nama ex wa ni glamour sikit..haha

      Delete
  5. hehehe...censored jek tajuk weh :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...