Wednesday, October 17, 2012

Sakit hati yang kini kurasakan



Terkadang kita tidak dapat apa yang kita impikan. Lalu, kita menyalahkan takdir kerana terlalu kecewa. sedangkan, kita tidak sedar, apa yang kita perolehi adalah lebih baik dari apa yang kita harapkan.



5 comments:

  1. alamak cheery makin hari makin menyentuh lah entri dalam blog cheery nie is baca, ahakz, ada pengalaman sedeh ker? is pun kekadang feeling gak hehehehe jom join is ok segmen anjuran Ieka Farhana tengok kat sini http://iskandarx.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html

    ReplyDelete
  2. nape ni dear.. jangan sedih2 tau.. be happy ya..hehe...

    p/s : jaa tag cheery kat sini :
    http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-laju-laju-by.html jemput la join kalo nk up followers ada hadiah best gak..hehe

    ReplyDelete
  3. gitu lah lumrah kehidupan. bila kita terlalu kecewa, kompom punya akan menyalahkan takdir. astagfirrullahhal'azim..

    ReplyDelete
  4. salahkan takdir..erm itu lah yg selalu jd bila hati kecewa kan..astaghfirullah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...