Wednesday, October 3, 2012

Giveaway: Kelasss Kau! Apa Rahsianya?


Hello!! Hello!! Hello
Aku dah dijemput tuk sertai GA. so aku Join lah.
(Nak join klik GA atas tu)

Aku kena jawab kenapa takut gemuk dan cara atasi untuk kurus?
Aku nak jawab ni! Umm...
Ringkasnya aku ni xde lah kurus pun, tapi aku tetap jaga badan, 
bukan untuk kurus tapi untuk sihat. 
Aku takut sangat kalau aku dapat penyakit obesiti (toi ke aku eja tu)
Kan bnyak penyakit kaitan dengan berat badan berlebihan. 
Aku tak suka amalkan diet yg ketat,seksa badan namanya tu.
Tapi, klu aku rasa mcm badan aku something wrong somewhere,
Aku suka makan air asam jawa,and kunyah buah apple hijau.


Boleh dikatakan tiap hari jgk aku mkn benda alah tu.
(Klu kowang nak tau,aku ni jenis yg susah nak susut badan)
xcaya sudah!
Aku tag 2 orang teman blogger
Siap!!!!!

9 comments:

  1. Diminta tolong letakkan imej nak kurus tu ye...sbb tak cukup lengkap lagi ni...cuma selitkan imej tu je...Terima kasih

    ReplyDelete
  2. Di minta anda mencari raka-rakan untuk Like entri anda. Sesi meng'Like' bermula sekarang...Good Luck!

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=467551816622581&set=a.456168437760919.107148.453783074666122&type=1&relevant_count=1

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...