Friday, October 19, 2012

Sari Yanti dan Twin

Hye, tak tahu mood aku apa hari ni.. tapi rasa macam tak rajin lak..
Citer semalam aku sambung lain kali lah ek? insyak allah besok..
Hari ni aku nak ajak reader sekalian cuci mata..nak? nak tak?Nak lah?
opss!!! Hold on! before tu aku nak say thank you kat si santai dan si manis koz tag aku join JA.
Sebenarnya JA tu bukan xnak join tapi ada part yg aku xpandai,malu pulak nak mengaku..
2 lah,dulu ada kwn nak ajar kan malas ..*bodoh sombong..astagaa..

Okey,back to the title of entry...kowang kenal sari yanti? Memang nak kena gigit dengan aku lah klu tak kenal si manis ni. percaya tak klu aku cakap Sari ni kembar aku? hehe...
Okey, aku tipu!!! sebenarnya MyDonat told me that my face ada iras Sari...wink..wink..wink* (kejib2x mata bangga)....

Yerlah,lelaki kan manis berkata-kata. so aku xnak percaya tapi perasan kejab lah..boleh kan??hehe..
Jom tengok pix kembar aku ni...kuang..kuang..kuang..

1st, aku kenal dia dari iklan ni..

Memang hot habis! hehe

urmmm.....cantiknyer


aku rasa kening dia panjang cm aku..hehe

Cak!!!!!

Tak sama la! comfirm kena kencing..sob2x

p/s: menci Donat!!!!!



7 comments:

  1. hehehe.. aduhaiii~
    letak lah gambar awak yg jelas.. meh sis tolong tengokkan~ sama ke tak~ kekeke

    ReplyDelete
  2. haha..xde pix jelas la kak,semua dlm xtenal yg rosak tu.laptop plak bawu pas format..huhu..

    ReplyDelete
  3. haha lepas ni boleh la amik gmbr sama buat dp.ahha

    ReplyDelete
  4. tang kening and senyum tu mmg sama laarrr... hehe

    ReplyDelete
  5. Salam...

    Sila ambil sijil penghargaan anda dari Azera...

    Sijil Penghargaan dan Penyertaan

    ReplyDelete
  6. a'ahlah, ada iras, tang senyum tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...