Tuesday, October 23, 2012

Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?


Hye, Selamat petang semua
aKU tergerak hati nak join satu segment dari saudara myideakini
Memang best segment ni okey...


So before aku logout Diary aku manja ni, aku nak bagi tahu kenapa aku terjah..
Aku terjah sebab aku suka membaca. Cewah,bunyi ,macam bagus giler kan?
Honestly aku suka membaca kisah orang lain, aku suka bila sesebuah blog berkongsi apa yang diowang ada, rasa atau alami. macam wadah perkongsian, experience diowang. Dan sebenarnya dari situ beri aku satu Knowledge yang tak pernah aku jangka. "Knowledge melalui pengalaman orang lain". hah! lebih kuang mcam tu lah bunyinya. Dan lagi satu, pengalaman orang lain ni lah memberi aku idea penulisan. Cerpen2x yang aku tulis tu. Pernah baca tak?

Aku akan follow sebuah blog kalau gaya persembahannya menarik hati aku. Tak kisah blog tentang apa pun yang penting aku sukew. sebab insyak allah tiap hari aku akan terjah blog yang aku follow dan membaca blog diowang. klu aku tak komen pun aku akan klik2x apa yang patut mcm ads diowang. so buat aku nak follow diowang kalau aku tak nak baca diowang. betoi tak? sia-sia jer.. Selain tu aku juga follow untuk tambah online Friend dan nak kenal diowang lebih rapat. Sharing is caring kan? betoi3x..*trademark upin&ipin.

Aku tag 3 best blogger friends aku










P/s: Dah siap semalam lagi tapi tak sempat nak Publish..hehe

5 comments:

  1. Assalamualaikum....Terima kasih atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    Tunggu hadiah cabutan bertuahnya nanti ye :-)

    Ajak reramai folowers yang ada tu no... :-)

    ReplyDelete
  2. wahhh....zie pun tersenarai ea. tq..hehe. Insya'ALLAH if zie rajin zie buat ek :)

    ReplyDelete
  3. ct duk aloq staq ka? raya haji kedua nanti jemput dtang umah ya, kakak buat aqiqah anak dia. boleh jumpa2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ak ct memang asal alor setar tapi keje bandar sunway.
      thankz koz jemput tapi mcm xdpt pegi je lah koz ct xbalik raya..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...