Wednesday, May 14, 2014

Designer Inspired Bag from Online shop


Bebaru ni aku ada shopping dekat cheery Merry dream shop, My online Shop la okey!
Disebabkan aku build hobi baru iaitu mengumpul setem..eh!! bukan!!..mengumpul beg 
Harus lah aku shopping kat online shop sendiri..tak mahal pun!!!
sO, Moh lah kita shopping kat online shop ~click sini

Oh, aku ada satu cerita
Hari tu selepas beg ni sampai..cewiii tak hingat la aku
Manager aku ada nengok beg ni..dia cakap cantik sey!!!
macam beg prada...and then aku said memang la beg prada

what?? is it true?? ..dia pun belek-belek luar dan dalam beg tu
i said,  yes, bos!! [eh, dah macam drama 'yes bos!' pulok..kihkih]
wow!! bape you beli ni??
urmm...tak mahal, RM50 aje!
What??? tapi takde tag tulis prada pun? **..tak percaya la tu!
Designer Inspired, Bos!! hahahaha [dengan bangganya]

Terus dia gelakkan aku.. aku pun macam 
-______- what the fish??
Kamonn lah..prada ori mahal kot..harga sama ngan gaji aku 2 bulan taw
kan mawar dah cakap 'nak berfesyen ikut kemampuan' **tiba-tiba nak dengar ckp mawar**
bahahaha....whatever lah bos..

Apa pun ori ke tiruan ke ,bos cakap memang cantik!!!kihkih



Aku beli dua beg dan dihantar ke office aku kat Bandar sunway
Pink aku punya dan coffe colour tu customer punya..


Actually ni second collection Bag taw i shopping dari 
1st Collection beg sini ~ Patah tumbuh hilang berganti


Dah tak banyak pilihan colour dah
colour yang tinggal colour pink ni, black and rose red aje
yang lain dah out of stock..cepat grab sebelum habis!

Hah, Dah habis cerita pasal beg
cantikkan designer inspired beg??
Nak tengok yang lain yang lagi cantik g terjah sini ~ online shop





8 comments:

  1. nice color.. design pun cantik ;)

    ReplyDelete
  2. memang cantek beg warna pink tuh. sesuai sangat dengan tuan punye beg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..sesuai sangat kan..akak nak satu?hihi (pantang dipuji)

      Delete
  3. cantik..color dan design yang menarik ni

    ReplyDelete
  4. tu la kan kadang2 hairan gak dengan sesetengah org yang sanggup habes beribu utk satu beg ja... baik beli setakat termampu ja kan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. urmm..betoi..klu cheery,aku peduli apa..dah buruk aku beli baru...beli mahal mahal bkn nak pakai sampai tua. kan?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...