Tuesday, May 6, 2014

Nasi ayam penyet api @ Sunway Mentari

Sapa suka makan? Buat bibir macam saya!!!
hahahaha...^_____^


i love eating so much..eat jer boleh buat aku happy
^_____^

walaupun aku sangat clear makan dan happy cuma ada hubungan implicit
IMPLICIT?? pe jadah tu?

macam karangan darjah tiga jugak..ada isi tersurat dan tersirat!
yang korang selalu tulis tu "beginilah tamatnya riwayat saya seekor ayam yang kena penyet"
hah, jom kita relatekan dengan makan dan happy!!

makan dan happy tak ada hubungan tersurat sebab ejaan lain, sebutan lain sedara mara pun lain.
tapi ada hubungan tersirat sebab makan dan happy digunakan bersama untuk menunjukkan kegembiraan dan kebahagian yang tidak berbelah bahagi dalam hidup seekor ayam *tiba-tiba*
Dimana, ayam tu tetap AP walaupun kena penyet dengan shrek


krikk..krikk..krikk..krikk...

okey, cukup disini saja pembelajaran dan pengajaran kita yeh murid-murid, 
kita sambung ke minggu depan sebab besok cikgu ada meeting **tiba-tiba lagi** *_____*


dah, dah!!! sudah-sudah lah buat mulut macam tu..
owang taw ko suka makan, tengok badan pun taw..:p


Eat whatever you want, and if anyone tries to lecture you about your weight eat them too!!
Amacam? ada sapa-sapa lagi berani nak complain berat aku??

bahahahahaha -..-

Kejam siott nak makan 'mereka', napa tak cukup ke makan lunch tadi?




Tak berapa nak cukup sebenarnya..cer tengok nasi puteh dia tu?
kan sikit jer tu..celah gigi jer tu..!!! *perghhh!!complain xhingat*



Walaupun sikit dan ciput tapi .....blurpp ..excuse me!!!*belahak*
tetapi..tetap kenyang..kalo dah belahak supa tu tak kenyang jugak memang nak
rasa tapak kaki la kan?..

Honestly, aku agak happy makan kat sini sebab nasi ayam penyet AP jer yang dapat 
memenuhi nafsu serakah aku ni...*amboi?* buat masa ni..
kalo ada restoran nasi ayam penyet yang more good and are feel good dari AP 
meh suggest kat aku..aku nk try p test..

aku paling like like and love love nasi ayam penyet dekat taman U johor.
masa belajar dulu kat situ lah aku selalu lepak..1st place aku kenal nasi ayam penyet baq ang!!
"yah, Johor banyak mengajar aku warna warni hidup"
*tiba-tiba sangat*



Nasi ayam penyet kat sini menu set pun ada.
satu set 11.90 sen campur text dan tambah sup semua tu
dalam 13.64 sen. Agak mahal tapi standard KL lah ..






3 comments:

  1. hhehehe.. kalo makan kat AP nih memang x kena selera sis.. tapi kalo kedai ayam penyet kat padang jawa shah alam mmg terbaik!! sedap sgt2!!

    ReplyDelete
  2. menarik ni.harus terjah tgk sambal mcm meleleh je.
    hri tu nk mkn sgt, buat sndiri je.h ihi
    suka mkn ap msa dok jb dlu


    cheery, planning la naik ch.. syok juga hihi
    pi dgn family ke, kawan kawan ke..
    tp nak naik tu mmg hdap bngkang bngkok dlu le..

    ReplyDelete
  3. yeh yeh sari yanti makan nasi ayam penyet
    nak baq ang
    ahkak sekali pun tak pernah rasa nasi ni
    tempat akak ni asik nasik kukus je yang ada

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...