Wednesday, April 30, 2014

I'm with stupid - second Part: Pompuan Oh Pompuan!!!


Oh god..what happened to my life??
i can't stand anymore...i falling down!!!


[Tak payah nak falling down sangat lah cheery..tayar kete pancit jer kot.
over sungguh!!!!!!]

Semangat bangun pagi siap cantik la konon, nak sampai ofis awai ..eceh..ceh???
eh...kena singgah bank jab kuar semua duit yang ada kang bank potong insurance..bahahah

kuar dari bank..oh god, i falling down!! *over lagi
bleeding tyre!!...eh bukan ..tyre burst!!! eh bukan....tyre flat..eh bukan..tyre puncture!!bukan jugak!!!
ok fine..tayat pancit

Cakap melayu senang..bukan ada owang scotland pun baca blog ko -____-

okey..1st step nak selesaikan sesuatu masalah kita kena bertenang..
itu kunci sesebuah kejayaan..*tiba-tiba falsampah sangat*

lepas tu..kita kena menunggu dengan penuh kesabaran sebab waktu itu baru pukul 8.00 pagi
sah-sah bengkel tak buka lagi..biasalah bengkel kete dimonopoli oleh kaum lelaki kan??
kaum lelaki pulak dikenali sebagai kaum yang matahari tegak atas kepala bawu nak bangun..kan??
bila nak maju tah owang lelaki ni..kita memang kena banyak bersabar dengan owang lelaki
sebab tu lah malaysia nak launch GST **tiba-tiba** '___'

okey, forgive aku, ni bukan entry anti-lelaki 
demi tuhan..aku pencinta lelaki tegar

lelaki mewarnai hidupku seperti sabun breeze mencucii baju kotor ku..wakahkahkahkah
 just joking ^______^

what ever it'is , lelaki tetap strong dimata saya *tiba-tiba lagi*

wokey, sambung!!
sementara menunggu lelaki 'strong dimata saya' bangun better isu perut aku
[kejab ber'aku kejab saya!]
kena sarap dulu..masalah tetap masalah..lapar tetap lapar
dua dua kita kena hadapi dan settlekan...

Dah depan mata baru teringat "owg diet tak leh minum ais,t metabolisme going down"
hahahah ^_____^




Bihun sup yang berjaya mengetok selera aku
cili potong besor tak boleh blah..tokey kedai ni nak bunuh aku ke hapa??

ini kedainya..kat kg dato harun

Dah isi pewut bawu sel otak berhubung...^_____^
[dua jam jugak aku nunggu sel nak berhubung taw tak,(xcually tunggu kedai bukak)]
cuba mengoda mendapatkan abang strong yang baik hati dan paling important 'strong'

rupanya paku dipijak tyre'nya..waduh..waduh..kok bisa??


enggak pa pa kok, abg strong bisa baiki'in ...abg strong kan masih fresh bangun tiidurrr?

burukk benor ko nampal, abang strong..! hahaha

Pape pun thanks..jasa mu tetap ku kenang walaupun kena bayar perkhidmatan mu..
sebab abang strong baiki moto cycle bukan moto car...waduh..waduhh..kok bisa salah profesionn??
enggak papa kan..demi si adik manis berbaju hijau sanggup ku tukar profesion..hihihi

sweet tak???
kan dah cakap manis tadi???

sebenarnya, aku nak citer pasal kebodohan aku tapi leh melalut lelebih plak
i'm with stupid rasanya bila dah besor gedabak ni bawu tahu owang tampal tyre kete mcm mana
[macam picture atas nun sana]

selama ni aku ingat, macam basikal kena buang segala mak nenak dan celop tyre dalam air sebab nak cari lobang yang pancit tu..haihh!! teruk sangat ko cheery!**geleng kapla**
old school gilekkk!!!

Tu la owang pompuan ni, taw kabat ja..
tengok  abang strong..kabat pun pandai, jaga pun pandai belai pun pandai *lari topik*

what ever it'is pompuan tetap special!!
kan??kan?? setuju sila komen!!!hahaha ^____^




1 comment:

  1. waahhhh.. bihun sup tu betul2 menyelerakan.. saya yg tengah lapar ni mampu meneguk liur ajelah..huu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...