Saturday, April 26, 2014

'spirit' tolong jangan pergi!!

Semangat , tolong jangan pergi!!!!!!
tolonglah!!! tolong jangan!!! pergi!!!!

sejak dua tiga empat lima enam menjak ni aku diserang kemurungan
entah kenapa rasa macam tak bersemangat...dalam semua perkara dan keadaan
semangat untuk bekerja, zero
semangat untuk bergosip, zero
semangat untuk ketawa, zero
semangat untuk bercinta, zero
semangat untuk makan, zero
semangat untuk berak, zero 
semangat untuk mandi, lagi lah zero

Untuk release kan semua perasaan dan semangat yang hilang ini aku terpaksa berpura-pura.
orang puteh kata hiprokrit..yeahh!!! kadang-kadang hipokrit ini sangat indah!!!
berpura-pura stress
berpura-pura untuk mendengar
berpura-pura untuk ketawa
berpura-pura untuk merindui
berpura-pura untuk lapar
berpura-pura untuk sakit 
berpura-pura untuk rimas 

Yeah...semua itu satu perangkap hawa..satu perangkap..semua yang kau rasa cumalah trap setan yang membenci ketenangan yang kau ada...

carilah semangat itu, carilah...dia tidak akan hilang dan tidak pergi jauh dari engkau..cari lah hawa..carilah semangat kau!!!!

erkkk???!@#$%^&*??????????

Tips, carii semangat yang hilang: berpakaian yang indah seolah-olah seperti superstarr!!!


Macam ni:-


Gamak sampai owang tak leh nak pandang kau sebab silau!!!
Dengan itu, semangat pun tanpa segan silu datang berpusu-pusu mendekati engkau...
kehkehkehkeh!!!! 
Owh yah, semangat memang 'malu' dengan owang

harap pembaca dapat berlajar sesuatu dari entry ini..bahahahaha
sekian, kisah semangat yang hilang! 
 ^_______^

amaran: ini entry merepek meraban!!!




1 comment:

  1. yey
    sari yanti dah dapat balik semangat
    memang ada input entry nih
    ayuh! kuatkan semangat kita, :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...