Tuesday, April 15, 2014

Lapar yang tak berkesudahan





Ini nasi yang i lunch tengah hari tadi.. Percaya tak Harga nasi ni RM4.00??
Aku sebenarnya terliur dengan ayam masak kicap dia jer..sedap wei!!
sayurnya tu aku tak sure sangat apa.. yang aku kenal carrot tu jer.
Bila, aku tanya waitress dia plak, katanya sengkuang ..tapi rasanya lain pulak..

urmmm...confius kejab..^_______^


Habis licin aku pelahap, pas tu air bawu nak sampai..nasib baik tak tercekik.
kalo tak, tak pasal couple ngan doktor hensem..*tiba-tiba*.. bahaha..
Rasa perut dah penuh dan kenyang...tapi sekarang dah lapar balik..

Wat the hold..!!!! -..- ambik lobang hidung

tak pe, nasib baik ada keropok U.D ni..aku tak tahu nama asal keropok ni
cantik bentuk dan warnanya...

korang kenal keropok ni?? apa nama dia ek???

4 comments:

  1. sis pon tak tahu ape nama kopok tuh.
    layan gak kalo makan sambil tgk tv. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? xde la sedap mana pun tapi layankan jugak lah sebab mulut kira nak mengunyah hihi

      Delete
  2. pergh.. sampai licin pinggan tu.. memang betol2 sedap ye sis.. hehe.. murah2 pn murah kn.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap!!!kalo boleh skali pinggan tu nak telan..kihkih

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...