Friday, November 15, 2013

CPUV For 2nd Time.

Hi, selamat pagi ibu-ibu,bapak-bapak!!!  [Read smbil menyanyi]

situation kat office xbegitu tenang, cacar merba dan kelang kabut sana sini
Pas tu tumbuh lak jerawat gedik kat pipi*tiba-tiba

Tetapi itu semua sedikit pun tidak menganggu ke’happy’an yang melandan aku dipagi hari yang indah ini… perghh..klu dah mood baik punya, hujan ribut pon leh assume hari yang indah kan? See, betapa kuatnya mood mempengaruhi potensi dan performance keje..nampak tak Nampak tak???

Sebab tu lah award dan appreciation tu penting dalam sesuatu kerjaya. Jangan nak menipu aku klu kowang ckp kerja iklas untuk company, xharapkan apa-apa..puiihh!! meh aku nak bagi siku karat…
‘cakap boleh arh,bikin susah’…

Stop it!! Aku bukan nak citer pasal kowang yang xkisah soal gaji dan iklas bekerja untuk company..
Tapi aku nak citer pasal award yang aku dapat as a blogger yang xberapa nak tegar ni..ikut mood jugak tuuuuuhhh!!!! Award ??? bunyi macam kebaboommm…meletup jerk an?..

Aku nak citer, skrang ni CPUV a.k.a BE tengah bergoyang inul kat belog aku ni…ni kali kedua aku dapat
benda alah ni..*eleh,bawu 2nd time dah kecoh.

syukur alhamdllah ..tima kasih nuff !! eceh..poyo lak


Apa lagi, tengok saja napa..rajin lah klik-klik..kowang kan sayang aku..kan kan?? * J



Klik plssss!!!!!!!!! Sayang kowang banyak-banyak!!!

4 comments:

  1. salam cheery, wah bestnyer dapat CPUV Sony, hmm lepas nie siap is datang sini nampak mesti tekan punya hehehehehe.

    churpchurp x3

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  2. saya noob, baru je dpt cpuv.. alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. yeay tahniah
    teruskan menulis k.
    in shaa ALLAH nuffnang dah nampak tu.pasti ada lagi nanti :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...