Friday, November 22, 2013

15% Discount for My Reader - Tudung2u

Salam petang kepada para pembaca yang budiman dan hartawan *tiba-tiba
 (-_-)
Ada makna la tu..ada makna tu!!

Memang pun, klu uools nak tahu iools nak share something dengan uools. Sharing is caring what!!!
So, cheery caring apa yang uools, ibu uools, adik uoola,kakak uools and awekss uools pakai di atas kepala. Macam iools jugak caring dengan dengan apa yang iools pakai sebab iools pentingkan 
kecantikkan dan keselesaan. 

Wokey, xpayah nak iools and uools sangat sebab geli jer tekak dey…

Kowang kena believe me when I said love uools….wekkk!!! *geli lagi (T____T)

Sayang lah, sebab cheery dengan penuh penyayangnya nak bagi diskaun 15% kepada 
pembaca blog cheery ni..urmm!! :D


Diskaun 15% ni cheery dapat daripada Tudung2u. so, dengan suka hatinya cheery nak kongsi dengan pembaca cheery. xkisah lah stalker ke admirer ke killer ke..opsss!!! excuse me!!!




Tudung2u ni menawarkan pelbagai jenis kain.fesyen dan brand yang kebabomm, Lawa!! ..bukan meletop jer yeh dan kualiti yang memuaskan hati peminat fesyen tudung.

Brand yang ditawarkan tudung2u


So, yang berminat sila lah melawat ke website ini~~~~Tudung2u

Dan jangan lupa sertakan no code diskaun dibawah

AKN2013

Before tu, meh cheery nak kongsi sikit tudung yang menarik hati cheery yang dijual oleh 
TUDUNG 2U ni..Jom, tengok pix ajerr….




Murah kan?? so, cepat lah dapatkannya dengan harga discount..!!


Memandangkan cheery ni peminat tegar shawl, so tengok pix shawl jer lah yeh..ngeh ngeh :D

nak tengok pilihan yang lain pergi sini cepat~http://www.tudung2u.com.my/

...Baucer ini sah sehingga 30 November 2013..wokey?

2 comments:

  1. Cantik-cantik tudungnya ,. Singgah sini , berminat tak nak ada blog yang lebih menarik untuk promote blog ni ?.. Jom ke blog saya usha2 untuk edit blog ni .
    http://lovoiustory.blogspot.com/2013/11/tempahan-edit-blog-dibuka.html

    ReplyDelete
  2. cantek2 shawlnye yer.
    terima kasih atas kod diskaun tuh yer~
    nak gi cuci mata jap lah.. mana tau ade yg berkenan~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...