Friday, November 1, 2013

Cinta kali kedua

Urmmm..sekali lagi dpt love atas meja..apa nak dikata.mula2x xcited ingat officemate yang kasi rupanya bila Tanya dia ckp bukan dia yang kasi..owh..my Gucci…*1st love baca syini.. Muah

Aku xde rasa apa pun just kegedikkan update blog…(-_______-)




Klu nak rasa pat pat siku lipat aku try la ckp aku over…*amik lobang idung (-..-)

Tak cukup dengan tu aku bantai kowang ngan bantai busuk aku package dengan air liur bashi yang fresh dari ladang…mowwww!!!!!! *bibir muncung (@,@)

Okey lah,sambung keje….just nak update blog jer..miss you all walaupun kowang xpenah miss aku..

Bye SAYANGGGGGGGGGGGGGG

1 comment:

  1. Wah cheery ramai yang minat nie atau pun secret admire aritu memang betul2 minat kat cheery, hehehehe, alhamdulillah.

    is belanja cheery Drumstick satu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...