Nuffnang ads

Tuesday, May 15, 2018

Farewell@Murni Discovery


Hi assalamualaikum...entry throwback pada 19 April yang lalu. Entry makan-makan lagi ...Tak heran lah gemok, Bdn Naik macam dipam-pam. Nak Taw, di sebabkan makan-makan minggu farewell nih berat badan aku Naik 5 kilo. Satu percapaian yang boleh dibanggakan hahaha WHat the fish toiii.

See...muka pun dah sama besor dgn pinggang wahahaha

Dengan wanita-wanita hot Jetaine

Posing before mkn perkara wajib.
Sebenarnya farewell makan-makan Kali nih ditaja oleh staff from all departments. 

As usual...bos besor a.k.a GM Tak join. Sebab takut kena bayar kihkihkih

Balik Ofis kitowang mengedik sekejab dengan wanita2 spicy jetaine huhu...mood keje pun dah ke laut sebenarnya.



Gambar jer kenangan yg ada pun. Kenangan manis bersama tu yg mngatasi segala kenangan masam... hahaha

All the very best and happy farewells

3 comments:

  1. takpe..bulan puasa diet balik

    ReplyDelete
  2. Lamanya x pergi makan nasi goreng napolean dekat murni.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...